fbpx Skip to content

Már karácsony előtt elérhetővé váltak az iMac Pro modellek, amelyek nem igazán mondhatók pénztárcabarátnak, az alapmodell 1 799 990 Ft, de akár 5 000 000 forintért is összerakhatunk egy ütős “kis” gépet. A teljesítménye mellett a gép különlegessége a Space Gray szín, valamint a hozzá járó, szintén asztroszürke Magic Mouse és az Apple billentyűzet.

iMac Pro iPhone háttérkép

Megszokhattátok már tőlünk, hogy igyekszünk minél több érdekes és látványos háttérképet hozni nektek. Korábban már írtunk egy cikket, amelyből tölthető az iMac Pro egyedi háttérképe asztali gépekre, ezúttal viszont az iPhone-osoknak kedvezünk azzal, hogy az új iMac Pro háttereit iPhone-ra is letölthetik.

https://www.youtube.com/watch?v=a38_qR-S8Yo

Az iMac Pro több új háttérrel gazdagodott, köztük a reklámvideóból is ismert kék füstös háttérkép az egyik. Az iDownloadBlognak köszönhetően a háttérképek optimalizálva lettek iPhone-ra, így egy kicsit iMac Pro-hangulatúvá tehetjük a telefonunkat. A ‘Letöltés’ gombra koppintva teljes méretben tudjátok letölteni a képeket.

Letöltés

Letöltés

Letöltés

Asztali háttérkép (5120 x 2880)

Letöltés

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.

1 Comment

  1. ha a letoltes gombra kattintok, az egesz app-bol kilep ????


Add a Comment