iPhone X hiba: fekete képernyő bejövő híváskor

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre több felhasználó panaszkodik arra, hogy az iPhone X készülékén több másodperc is eltelik addig, ameddig a készülék kiírja, hogy ki hív minket.

iPhone X fekete képernyő

Ez olykor olyan hosszú idő is lehet, hogy azalatt hívó fél le is rakja. Mivel nincs kijelzés, így alapesetben felvenni, sőt elutasítani sem tudjuk a hívást úgy, hogy tudnánk ki hívna, ami rettentő bosszantó. Több felhasználó jelezte már ezt az Apple felé, az online fórumon pedig itt és itt futhatunk bele. Eddig ez csak az iPhone X tulajdonosoknál fordult elő, és még a mostani legutolsó iOS 11.2.5-ös frissítés is tartalmazza a hibát.

A Szifon.com csapata nem futott még ebbe bele, és a MacRumors írói sem tudták reprodukálni a hibát, de jól látszik, hogy az emberek problémájuk van, és az Apple már vizsgálja az esetet. Ehhez természetesen jelentenünk kell, tehát nem megoldás a készülék szervizeltetése, mindenképp érdemes felhívni a magyar Apple Támogatást az ingyenes telefonszámukon és ott jelenteni.

Pontosan ugyanezt a hibát tapasztalom. Azt hittem, hogy a hiba a készülékemben van, így elmentem vele a szervizbe, akik egy az egyben kicserélték azt egy másikra – csakhogy a csere készülék is ugyanezt csinálja. Ez minden bizonnyal szoftveres probléma. Az Apple-nek tennie kell ezzel valamit, mert ritka bosszantó, és emiatt rengeteg bejövő hívásom sikertelen. – írta az egyik fórum hozzászóló.

A The Financial Times szerint az Apple már dolgozik a problémán, jelenleg adatokat gyűjt a felhasználóktól, hogy egy esetleges szoftverfrissítésben kijavítsák a hibát.

Ti találkoztatok már ezzel?

 • Szerző további cikkei
admin Administrator

A legtöbben Adminként, avagy Szifon Gergőként ismertek a Szifon.com-on. 10 éve indítottam útjára az oldalt. Sokszor írok how-to cikkeket, amikben az egyes funkciókat tesztelem az új iOS rendszerek esetén. Illetve az új Apple termékek tesztjeit is én szoktam megírni, ezzel támpontot adva azoknak, akik vásárlásra adnák a fejüket.

Tetszett, vagy hasznos volt számodra ez a cikk?

Támogass engem!

×
admin Administrator

A legtöbben Adminként, avagy Szifon Gergőként ismertek a Szifon.com-on. 10 éve indítottam útjára az oldalt. Sokszor írok how-to cikkeket, amikben az egyes funkciókat tesztelem az új iOS rendszerek esetén. Illetve az új Apple termékek tesztjeit is én szoktam megírni, ezzel támpontot adva azoknak, akik vásárlásra adnák a fejüket.

Tetszett, vagy hasznos volt számodra ez a cikk?

Támogass engem!

Latest Posts
 • Monese Apple Pay kártya Magyarország
 • Samsung Galaxy Fold
 • Google Chromecast teszt velemeny

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Nekem előjött de nagyon nagyon ritkán, nem gondolnám hogy ez X dolog lenne.. illetve HW probléma. Pedig cserélhetné a telefonom mert van rajta sajnos egy két karist :(.

 2. @kchris:
  Kijelződ karcos, vagy a keret?
  Ez a legerősebb üveg egy nagy kamu, ilyen könnyen még egy iphone-om se karcolódott meg mint a legutolsó széria (8-as)…
  Megboldogult 5S-em, patika állapotú csak hajszálkarcok vannak a kijelzőjén, viszont a 8-on két olyan mély karc lett – valamitől -, hogy a körmöm elakadt benne.
  Tanulva ebből az X-re ment az üvegfólia a vásárlás után.

 3. Nekem meg mindig mondja a másik fél a telefonban, hogy néha elhalkul a hangom pár másodpercre, olyan mintha az X mikrofonja defektes lenne. Volt már minden, újra rakás, minden hálozati beállítás alaphelyzetbe rakása stb., de semmi javulás. És mástol is hallottam, hogy ugyan ez van nála is.

 4. Off: // @Agent_H: Jah, szegény 5S-emnek hátulján volt pár karc, kijelzőjén szinte alig valami. (soha nem használtam tokban, se fólia rajta), erre az i8-on kijelzőjén egy mélyebb karc a keretjén meg 2 mélyebb lyuk vagy micsoda, pedig csak 3 cm-ről esett le a zsbemből ahogy legugoltam. (5s-t meg kivertem az egyik kezemből a másikkal futás közben és végig gurult a betonon és semmi baja nem lett)

 5. Sziasztok találkoztatok már olyan problémával iPhone SE, hogy azt írja ki, nincs sim? Annyi volt, hogy 20 fokos helyiségből kivittem 1 fokra és rögtön beszélgetést kezdeményeztem. 5 perc múlva jelentkezett a jelenség. Okozhatja a hőmérséklet különbség? Haza mentem kivettem a simet, kipucoltam levegővel, most jó és várok. Köszi

 6. kijelző. nem is tudom melyik lenne jobb… pofára esett a parkettára és mivel ott cipővel jártak én meg mivel messzebb volt húztam egy kicsit oldalra (ez az én baromságom volt de brutál kóma voltam) ezért a legerősebb piszok darabok felszántották. szerencsére csak oldalról látni, ha használod akkor nem.

 7. Az egyik baratom iPhone X -e csinalja,mar vagy ket honapja telefonalgatunk miatta az apple supportnak.Vegigprobaltunk mindent ,amit ajanlottak.Reset utan megjavul,de egy ket nap utan ujra elojon a hiba.Olyan infot kaptunk,hogy a 11.3 ban kiadnak ra javitast.

 8. @NYPD: nálam is jelentkezik ez a hiba, az egyik legidegesítőbb dolog amit valaha tapasztaltam. Külföldi fórumokon több száz komment a hiba kapcsán, megoldás nincs rá…

 9. A batyam 6S-e is csinal ilyet. Neki neha annyira durva hogy vissza se akar jonni a kep. Teljesen ujra kell inditani a telefont hogy ujra lehessen hasznalni.

 10. A 8-ba es az X-be a tapasztalatom alapján sokkal durvább lett a zajszürés, amikor elmegy a hang nem más történik mint hogy kicsit elemeled a telefon mikrofonos végét a fejedtől és titeket is csak egy zajforrasnak gondol a teló. Probáljatok ki.

 11. @Agent_H: az a vicc, hogy nekem pont ellenkezik ezzel a tapasztalatom. (elhiszem amit mondtok) nekem az előző iPhonejaimon lett mindig instant karc a levegőtől is a kijelzőn, ezt mikor megvettem 1+ hónapig nem volt rajta fólia, és teljesen karcmentes volt mikor felraktam. teljesen makulátlan eddig, pedig megjelenés napján vettem, és hibája sincs. az eddigi legjobb iPhoneom. (8+)

 12. Szóval van egy készülékem ami 1000 euró fölött mászkál de nem tudja megjeleníteni időben, hogy ki is hív. Erre 20 évvel ezelőtti készülék is képes volt. Jadeye tudjuk, a felhasználó a hibás. 🙂

 13. Sajnos jelen van a fent leírt probléma napi rendszerességgel! Munkaeszközként használom az X-et, és az utolsó frissítést követően tapasztalom, hogy nem csörög/jelez a telefon bejövő híváskor. Illetve csörög, csak akkor, ha a kezdeményező fél hosszabb ideig csörget….
  Nagyon zavaró mikor 3-4 nem fogadott hívás is van a megjelenítések között!
  Csúcskészüléknél ez úgy gondolom elfogadhatatlan…, várom a szoftver frissítését!

 14. Egy kicsit nem ide illő vagy is iPhone X dolog, de iPhoneX -en szinte mindig félre nyomom a karaktereket. I7 és I7 Pluson ilyen probléma nem volt sohasem, vagy ez csak engem érint igazán?

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!