fbpx Skip to content

Szereted az Apple-t, a kiegészítőket, ügyfélközpontú hozzállásod van? Csapattársat, munkatársat keres a Stylebolt, akik 2009-ben alapították a céget azzal a céllal, hogy a magyarországi Mac felhasználók igényeit kiszolgálják és minél szélesebb körben megismertessék az emberekkel az Apple világát.

Stylebolt állás

Azóta folyamatosan igyekeznek az egyre bővülő termékínálatukkal az ügyfelek kedvében járni, illetve egyre jobb és szélesebb körű szolgáltatásokat nyújtani. A fejlődés és bővülés velejárója, hogy a Stylebolt mögött álló csapatra is egyre több feladat nehezedik, és idén elérkezett az idő, hogy újabb munkatársat keressenek, méghozzá eladói munkakörbe.

Ha úgy érzed, hogy érdekelnek az Apple termékek, szeretnél velük többet foglalkozni, az újdonságokat először kipróbálni, és mindezek mellett szívesen foglalkozol olyan emberekkel, akik csak most ismerkednek ezzel a világgal, akkor elképzelhető, hogy TE vagy a mi emberünk! Amennyiben szeretnél többet megtudni az álláslehetőségről, és kíváncsi vagy a részletekre, keress fel minket minél előbb!

Ha felkeltették az érdeklődésedet, küldd el fényképes önéletrajzodat, pár soros bemutatkozásodat és egy linket a Facebook profilodhoz az [email protected] e-mail címre!

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. A fizu is Apple-színvonalú? 🙂

  2. Tényleg nem kötekedni akarok, de nyílvánosan megkérni egy jelentkezőt, hogy küldje el a Facebook adatlapjának a linkjét szerintem pofátlanság és nem túl profi. Ha már kutakodni akartok a jelentkező után, akkor azt tegyétek titokban. Különben is mi van ha nincs facebookja?

  3. Mennyi a gempa?

  4. @tzolesz, @skywalker, @boki1981: ezeket a kérdéseket közvetlenül a linkelt oldalon vagy a megadott email címen tudjátok feltenni.

  5. Fizetésre én is kiváncsi lennék ????????????

  6. Munkaidő? 12 óra simán meg ha jó a pénz

  7. @Jadeye: Tudom, de szerettem volna ha mások is látják. Mert szerintem kissé felháborító. A kérdésemre adnál választ illetve reakciót a hozzászólásomra itt hozzászólás formájában?

  8. @skywalker: nem tudok helyettük válaszolni, ezeket közvetlenül tőlük tudod megkérdezni.

    kiegészítés: megkérdeztem őket. a munkaidő napi 8, heti 40 óra, fizetés képesítéstől is függ. Facebook nem kötelező.

  9. Jah. Mennyi a lóvé? ????

  10. Több munkahely is van ahol az interjún megkérnek nem hivatalosan, hogy lépj be előttük a Facebookra. Ha nem akkor szevasz! Amit szigorúan tilos kérni. Nem a profilt nézik, meg hanem mindent. Amúgy az, hogy elkérik a profilt azt csak puszta lustaság mert simán ki is kereshetnék. Ami szintén elég rossz tükör egy cégről, főként butaság is hiszem a profilokat úgy le lehet tiltani, hogy semmit nem lát az idegen belőle.

  11. @White64GB: “fizetés képesítéstől is függ”


Add a Comment