fbpx Skip to content

Hétvégén Karácsony! Ahogy ezt olvasod, izgatott várakozás, vagy inkább pánik és rémület lesz rajtad úrrá? Ha te sem a “mindig mindent időben elintézők” pedáns seregét erősíted és még nem sikerült minden ajándékot beszerezned, akkor ez a cikk kifejezetten neked szól!

Kezdjük olyan ajándékokkal, amelyek egy iPhone tulajdonost boldoggá tehetnek.

Mi jellemző az iPhone-t használókra általánosságban? A féltő gondoskodás, amivel óvják a készülékeiket, így ha egy iPhone tulajdonost szeretnél megörvendeztetni karácsonykor, akkor az alábbi kategóriákból választva a siker garantált.

Fóliák és üvegek, ütésálló vagy bármilyen más tok

A telefonvédelem általában nem egy ajándékképes terület, hiszen például attól, hogy nekünk tetszik egy adott tok, a megajándékozott ízlése könnyen lehet más. Viszont mivel idén sokan várnak iPhone 8-at vagy X-et a karácsonyfa alá, erről nekünk rögtön az üveg hátlap jut az eszünkbe, amiről köztudott, hogy sajnos viszonylag könnyen sérül, pláne ha valaki sok minden mással együtt a táskájában hordja, ahol a kulcsok, aprópénz, vagy bármilyen érdesebb felületű tárgy hozzá tud ütődni, dörzsölődni.

Ezért az új telefont érdemes már gyakorlatilag a kibontás pillanatában megfelelően felvértezni.

A kijelzővédő fóliák vagy üvegek mellé választhatsz elegáns ütésálló tokot a Spigentől, idén ugyanis kifejezetten széles a választék, így találsz belőle a klasszikus fekete és a hölgyek által kedvelt rózsaszín mellett menta, rozéarany, kék-ezüst, sőt akár fehér és burgundi vörös színűt is.

 

A Spigen tokjait ide kattintva böngészheted, ha pedig a férfiasabb és robosztus kivitelezésű tokokat keresed, akkor az UAG kínálatunkban érdemes szétnézned.

Ajándékok Apple Watch tulajdonosnak

Ha hölgy számára keresel meglepetést, válassz bátran Apple Watch szíjat, hiszen egyetlen nő esetén sem fordulhat elő olyan helyzet, hogy túl sok kiegészítője lenne. Senki sem hallott még ilyenről, igaz? Van már milánói szíja? Akkor ajándékozz neki bőrt! Ha fitnesz-mániás, a színpompás lélegző sport szíjakat érdemes megnézned, ha pedig ezekkel már mind rendelkezik, akkor a szőtt műanyag szíjak között még mindig találhatsz olyan különleges színeket, amellyel megörvendeztetheted.

Ha pedig az újdonságokat kedveli, akkor az új, tépőzáras sport szíjak között találhatsz megfelelőt, amelyek szintén változatos színekben kaphatóak.

A férfiak esetén ugyanez a helyzet, de ha praktikusabb ajándékra gondoltál, akkor válogass az Apple Watch tokok között, nálunk találsz vízállót és ütésállót egyaránt. Ha pedig már ez az ötlet is kiesett, akkor még mindig vehetsz elegáns tartót bambuszból, vagy strapabíró Spigent, amely egyben töltőként is funkcionál:

Mindenki szeret játszani!

Gyermekibb lelkű családtagjaink számára meglepetést találni mindig kihívást jelentő feladat. Ha az elmúlt években már kipipáltad az Activity – ivós játék – drón szentháromságot, akkor most itt az ideje áttérni a robotokra.

Kezdőknek a Sphero Mini robotot ajánljuk, hiszen egyszerű a felépítése, de annál szórakoztatóbb a használata.  Ez a robot tulajdonképpen egy gömb, amiben egy erős giroszkóp és egy gyorsulásmérő található. Képes reagálni az okostelefon által adott jelekre és intuitív irányítással lehet gyorsítani, lassítani vagy megváltoztatni a mozgás irányát. A versengő szellemiségű családok házi bajnokságot is rendezhetnek a segítségével, hiszen a Sphero Minihez forgalomterelő bója és hat bowling bábu is tartozik, amelyek segítségével könnyen próbára tehetitek magatokat a bejgli elfogyasztása után.

Biztonság mindenek felett

Ha minden eddigi ötletünk haszontalan volt számodra, akkor a lakásbiztonsággal kapcsolatos eszközöket érdemes megnézned. Kizárólag profiknak ajánljuk az iSmartAlarm termékeit. Azért csak nekik, mert nagy valószínűséggel az ajándékozóra marad a beüzemelés is, bár ettől sem kell megijedni. Annak ellenére, hogy többségünknek eszébe sem jut ilyesmit ajándékba venni, szinte mindenkit foglalkoztat az otthona biztonsága, így egy kamerát vagy egy mozgásérzékelőt senki sem fog visszautasítani, esetleg bontatlanul a szekrény mélyére süllyeszteni.

Így ha igazán hasznos ajándékot keresel az iSmartAlarm termékek között biztosan találsz megfelelőt. Az iSmartAlarm rendszerekről többször írtunk már, legutóbb például a Spot+ névre keresztelt biztonsági kamerájukról: Kipróbáltuk az iSmartAlarm Spot+ kameráját.

Nálunk a héten még beszerezheted a hiányzó ajándékokat, hiszen a cikkben szereplő termékek mind megtalálhatóak a készletünkben. Látogass el XVI. kerületi boltunkba személyesen!

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment