Az App Store-ban már előrendelhetjük az alkalmazásokat és a játékokat is

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple múlt héten tette elérhetővé az előrendelés funkciót a fejlesztők számára. Ennek segítségével már a megjelenés előtt is elérhetővé válik az alkalmazás az App Store-ban, amit a felhasználó előrendelhet.

App Store előrendelés

A cég lehetőséget ad a fejlesztők számára, hogy 2-től egészen 90 napig a felhasználók csak előrendelhessék az alkalmazásukat. Ez marketing szempontból is fontos, mivel nem kell 1 nap alatt minden hírportálnak beszámolni az új alkalmazásról, hanem az előrendelés alatt szép lassan leadhatják a cégek a marketing anyagukat. Mit is jelent ez a felhasználók számára?

Bridge Constructor Portal
 • Bridge Constructor Portal
 • Méret: 188.77 MB | Verzió: 5.2
 • Ár: 1090 HUF | Értékelés:

Az előrendelés alatt láthatjuk a várható megjelenést, jelen esetben december 20-át, illetve azt is, hogy nem azonnal fizetjük ki az alkalmazást, hanem csak akkor, amikor az elérhetővé válik, és addig bármikor törölhetjük az előrendelést is. Az alkalmazás a megjelenéskor automatikusan letöltődik a készülékünkre.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Ez azért jó, mert egy csomószor jártam úgy, hogy le akartam volna tölteni az appot, de addigra elfogyott. Így nem fázok rá többet.
  Bazingaaa

 2. Ez azért akkor is baromság 🙂 Rá is néztem a naptárra, hátha április 1. lett közben 😉
  Hacsak nem kaphat majd kedvezményt az, aki “látatlanban” berendeli előre…
  OFF
  Én a Lira-nál rendeltem könyveket a minap, és pont csak az egyetlen e-könyv tételre jelezték vissza, hogy jelenleg nem tudják beszerezni 😮 😀
  Írtam nekik, hogy nemá’, meg hogy talán benézték, majd visszaírtak, hogy de tényleg gondjuk van a termék beszerzésével, majd újra írtak, hogy benézték 🙂 (a fizikai könyv verzió tényleg nem volt nekik raktáron, ezért is vettem e-könyvet).
  ON

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!