fbpx Skip to content

Az Apple múlt héten tette elérhetővé az előrendelés funkciót a fejlesztők számára. Ennek segítségével már a megjelenés előtt is elérhetővé válik az alkalmazás az App Store-ban, amit a felhasználó előrendelhet.

App Store előrendelés

A cég lehetőséget ad a fejlesztők számára, hogy 2-től egészen 90 napig a felhasználók csak előrendelhessék az alkalmazásukat. Ez marketing szempontból is fontos, mivel nem kell 1 nap alatt minden hírportálnak beszámolni az új alkalmazásról, hanem az előrendelés alatt szép lassan leadhatják a cégek a marketing anyagukat. Mit is jelent ez a felhasználók számára?

[appstore id=”1311353234″]

Az előrendelés alatt láthatjuk a várható megjelenést, jelen esetben december 20-át, illetve azt is, hogy nem azonnal fizetjük ki az alkalmazást, hanem csak akkor, amikor az elérhetővé válik, és addig bármikor törölhetjük az előrendelést is. Az alkalmazás a megjelenéskor automatikusan letöltődik a készülékünkre.

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Ez azért jó, mert egy csomószor jártam úgy, hogy le akartam volna tölteni az appot, de addigra elfogyott. Így nem fázok rá többet.
    Bazingaaa

  2. @taky1974: Elfogyott az app? xDD Mi ez valami tárgy, hogy elfogyjon. 🙂

  3. ???????????? Nekem is volt már hasonló. Szerencsére nem fogyott el, csak kisebb lett és el kezdett büdösödni.

  4. Látom nem érted mi az a bazinga 😉

  5. Felig off de akar ide is tartozik ! iPhone X eseknek van egy jo app : rainbrow ! Arcoddal iranyitod a jatekot nagyon tetszik xd xd xd !

  6. Ez azért akkor is baromság 🙂 Rá is néztem a naptárra, hátha április 1. lett közben 😉
    Hacsak nem kaphat majd kedvezményt az, aki “látatlanban” berendeli előre…
    OFF
    Én a Lira-nál rendeltem könyveket a minap, és pont csak az egyetlen e-könyv tételre jelezték vissza, hogy jelenleg nem tudják beszerezni 😮 😀
    Írtam nekik, hogy nemá’, meg hogy talán benézték, majd visszaírtak, hogy de tényleg gondjuk van a termék beszerzésével, majd újra írtak, hogy benézték 🙂 (a fizikai könyv verzió tényleg nem volt nekik raktáron, ezért is vettem e-könyvet).
    ON


Add a Comment