Új iPad Pro Apple reklám – Milyen számítógép?

Az újabb iPad tulajdonosoknak szinte kötelező frissítés az iOS 11, mivel évek óta várt funkciók váltak elérhetővé, mint például a drag-and-drop, más néven áthelyezés húzással, vagy éppen a megújult multitasking és dock felület.

iPad Pro Apple reklám

Mindenki másra használja a számítógépét, de sokszor tényleg elég lehet egy iPad azokra a feladatokra, amikre egyébként egy nehezebb laptopot vinnénk magunkkal, jóval kevesebb akkumulátor idővel. Aztán ott van még, hogy manapság sokszor szükségünk van az internetre is, ami egy iPadbe helyezhető SIM-kártyával azonnal elérhető. Ezen túl a méret is sokszor fontos szempont, hogy utazás közben kényelmesebb egy iPadet használni. Az alábbi videó pont erről szól, egy lány napjáról, hogy miként használja ki az iPad Pro-ját a mindennapokban.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Igen mer az ember egész nap rajzolgat a fán meg a fűben ülve… ez tök reális usecase nem? HÁT NEM! Ehelyett intelliJ-t meg virtuális gépeket futtat egész nap bakker.. azért ne csináljunk már úgy mintha egy iPad kiváltana egy computert legyen az PC vagy Mac… 😀

    Anyósom amúgy már nem használ csak iPadet, zárójel. De nem rajzolgat ő se na 🙂

  2. Ezek a tulspilázott reklámok 100%-a nem tükrözi a valoságot…. Őszintén, ki az a barom, aki a hidegben kifekszik egy kerdbe vagy hideg kövön ülve csetelget a barátaival???

  3. Egészen addig nem fog kiváltani egy számítógépet az iPad, amig szükség van egy PC-re vagy Mac-re, hogy a Music alkalmazásba zenéket másoljak fel egy IOS-t futtató eszközre. Vagy létezik erre megoldás? Van egy AirPort-om tele zenékkel, de nincs számítógépem. Hogy varázsoljam a telefonom zene alkalmazásába? Bocs, kicsit off lett.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!