fbpx Skip to content

Az újabb iPad tulajdonosoknak szinte kötelező frissítés az iOS 11, mivel évek óta várt funkciók váltak elérhetővé, mint például a drag-and-drop, más néven áthelyezés húzással, vagy éppen a megújult multitasking és dock felület.

iPad Pro Apple reklám

Mindenki másra használja a számítógépét, de sokszor tényleg elég lehet egy iPad azokra a feladatokra, amikre egyébként egy nehezebb laptopot vinnénk magunkkal, jóval kevesebb akkumulátor idővel. Aztán ott van még, hogy manapság sokszor szükségünk van az internetre is, ami egy iPadbe helyezhető SIM-kártyával azonnal elérhető. Ezen túl a méret is sokszor fontos szempont, hogy utazás közben kényelmesebb egy iPadet használni. Az alábbi videó pont erről szól, egy lány napjáról, hogy miként használja ki az iPad Pro-ját a mindennapokban.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Igen mer az ember egész nap rajzolgat a fán meg a fűben ülve… ez tök reális usecase nem? HÁT NEM! Ehelyett intelliJ-t meg virtuális gépeket futtat egész nap bakker.. azért ne csináljunk már úgy mintha egy iPad kiváltana egy computert legyen az PC vagy Mac… ????

    Anyósom amúgy már nem használ csak iPadet, zárójel. De nem rajzolgat ő se na 🙂

  2. Ezek a tulspilázott reklámok 100%-a nem tükrözi a valoságot…. Őszintén, ki az a barom, aki a hidegben kifekszik egy kerdbe vagy hideg kövön ülve csetelget a barátaival???

  3. Egészen addig nem fog kiváltani egy számítógépet az iPad, amig szükség van egy PC-re vagy Mac-re, hogy a Music alkalmazásba zenéket másoljak fel egy IOS-t futtató eszközre. Vagy létezik erre megoldás? Van egy AirPort-om tele zenékkel, de nincs számítógépem. Hogy varázsoljam a telefonom zene alkalmazásába? Bocs, kicsit off lett.


Add a Comment