fbpx Skip to content

Szerintetek készít majd az Apple egy nagyobb iPhone X-et, lesz Plus változat? Szerintem elképzelhető, ez nagyon attól függ, hogy ténylegesen van-e erre igény.

Az iPhone 6-, 6s-, 7- és 8 Plus tulajdonosok számára az iPhone X nem hoz akkora előrelépést, mint a kisebb készülékkel rendelkezőknek. Viszonylag kevesen váltottak a nagyobb készülékről az iPhone X-re, így felmerült a kérdés, hogy vajon lesz-e Plus változat ebből. Vajon kell-e ekkora kijelző? Természetesen készült is néhány koncepció kép is ezzel kapcsolatban, nézzétek meg őket.

Idén valószínűleg már nem frissül az iPad széria, legkorábban jövő tavasszal tehet le valami újat az asztalra az Apple, de kérdés, hogy mennyire forgatja majd fel a piacot. Vajon az iPad Pro is megkapja a TrueDepth kamerát és a Face ID-t, OLED kijelző esetleg?

Amennyiben megkapja majd a Face ID-t, eltűnik a Home gomb is és ismét egy sokkal nagyobb kijelzővel rendelkező iPad-et foghatunk majd a kezünkben. Íme néhány koncepció kép erről is:

Neked hogy tetszenek ezek?

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. “Szerintetek készít majd az Apple egy nagyobb iPhone X-et, lesz Plus változat?”

    Nem nem fog, mivel az iPhone X az iPhone 10 éves évfordulójára készített jubileumi készülék, nem lesz folytatása, max. újabb 10 év múlva.
    Ellenben az X-ben bemutatott újabb megoldások a jövő évi iPhone-okban már benne lesznek, így az iPhone 9-ből valóban lesz majd Plus változat 😀

  2. @Ulkesh: Kuo Mester jóslata alapján, az apple csinál egy “fapados” vegyes felvágottat a népnek, (6,1) és 2oledet, egy kisebbet,(5,8) és egy nagyobbat (6,5) a tehetőseknek, illetve a cofidis rajongóknak.

  3. Ahogy nézem a hirdetéseket elég sokat váltanak plus-ról x-re. Azért valljuk be teljesen más telefon

  4. Egy X- esített SE tetszene. Mondjuk iPhone SEX néven. 🙂

  5. Szuper jó lenne egy ilyen káva mentes ipad… így is van egy csomó vétlen érintés ipad pro 10.5-on úgy még egyenesen használhatatlan lenne.
    Musthave!

  6. nem tudom mennyire lenne rá igény. én mondjuk a szokásos 4.7-tel teljesen kivagyok békülve – mégiscsak egy telefonról van szó (elsősorban mobil eszköz – hangsúly a mobil szón van). a phablet sztem egy használhatatlan kategória (kicsi tabletnek, nagy telefonnak). aki akar tabletezni, annak úgyis van az eszközei között. én méretben pont lefele váltottam, mert előzőleg 5,4 -es készülékem volt de mind autóban, tömegközlekedésen, utcán sétálva, zsebben stb irtó kényelmetlen volt – minden esetben szükségem volt a 2 kezemre, ami azért valljuk be nem kis megkötés. otthon a kanapéról szörfözgetni meg nem telefonon fogok, arra ott a tab. amikor a droidnál csúcsosodott kb 2 éve ez a lapátfón stílus, akkor jónak tűnt / újnak. de tavaly már a fórumok többségén hatalmas számban voltak olyan vélemények, hogy méretben lefele fognak váltani, mert kényelmetlen a mindennapokban, és valóban az!

  7. @Tumbanu: én sem szemezgetnék a 8 Plus-szal, ha megkapta volna a 8 is ugyanazt a kamerát…

  8. Ha lett volna +X akkor tuti azt veszem.

  9. Én annak idején csak a plusz “adotságai” miatt vettem meg a Pluszt.. 🙂 És nem bántam meg.. Remélem mindig csak a plusz fog minden földi jót megkapni.. Nagyon féltem a nagy kijelző miatt! Ami kb 15-20 perc alatt megszokott lett, és már aznap este azt mondtam, hogy soha kisebb. Van egy i5, de azóta nem vagyok hajlandó használni, mióta a pluszt megszoktam.. Pedig direkt melós telefonnak lett megtartva.. Mostmár le lett fokozva ébresztő órának.. ???????????? Az ios6 is megmaradt rajta… Igaz, mivel semmire sem használom, nem is zavar… ????

  10. Azért egy SE-t ha kiadnának X mintára, azon elférne az 5″-os kijlező is és az már elég méretes megjelenítő egy akkora telóhoz, meg amugy is és kezelhető annak aki egykezes használatot tartja kellemesnek.

  11. Teljesen igazad van. Nem akar mindenki egy akkora tepsivel mászkálni

  12. Tudom, a mai világban nem könnyű újat mutatni, de ezen a sokadik éve ugyanolyan design-on mindenképp változtatni kellett volna.E helyett kaptunk egy felturbózott 7-est, ami mellesleg egy nagyon jó telefon. Az X sem hiszem, hogy jó irány lenne, tele mindenféle szenzorral ami az arcfelismerés miatt szükséges csak.A home gomb eltüntetése, egyenesen szívendöfésként érintett. Bízom benne, hogy ez csak a jubileumi készülék kiváltsága, és nem egy új irányvonal. Nagyon remélem, végre erőt vesz magán az Apple, és megpróbál tényleg valami olyan izgalmasat csinálni, mint anno az iphone 4 volt. De majd az eladásoknál fog minden kiderülni.


Add a Comment