iPhone X töréstesztek – vajon tényleg erősebb az üvege?

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple az iPhone 8-nál és 8 Plus-nál, valamint az iPhone X-nél is egy, az elődöknél 50%-kal erősebb üveget használ. Ezt kipróbálandó természetesen most is felkerültek a YouTube-ra az első töréstesztek, amikben többször leejtik, ütik, vágják az iPhone X-et. És bár sokan sajnáljuk az ilyenkor áldozatul eső készülékeket, de legalább így látható, hogy mit bírhatnak ki.

iPhone X törésteszt

Amennyiben leejtjük a készüléket és szervizre szorul, akkor az bizony nem olcsó mulatság. Ahogy a készülék ára, úgy a javítás is drágább az átlagosnál, erről pedig írtunk már korábban, hogy mire számíthat egy iPhone X tulajdonos. Az alábbi videókban megnézhetitek, hogy mennyire strapabíró az iPhone X, leejtik, többször vízbe rakják, megnézik, hogy milyen behatás kell ahhoz, hogy betörjön rajta valamelyik üvege.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Az első videón tönkrement a faceID? Hybrid tokot használok, de ha pár leejtéstől tönkremegy akkor sokat lefogyasztok egy év alatt. Lehet ez lesz a tipushiba…

  2. Én azért biztosan eltörném a kezét annak, aki egy majd’ félmillás telefont poénból cafatokra tör egy videó kedvéért 😀

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!