Videó és képek az iPhone X kicsomagolásáról és egy demó készülékről

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azok, akik időben meg tudták rendelni, már november 3-án, pénteken a kezükbe foghatják az iPhone X-et. A szállítás már elkezdődött, így aki olyan kapcsolattal rendelkezik, már kezébe foghatta az iPhone X-et, és erről természetesen fel is rakott néhány képet az Instagramra.

iPhone X csomagolása

Érdekesség, hogy az iPhone 5s óta nem volt olyan csomagolás, aminek az elején dátummal is találkozhatunk. Az iPhone X esetén pedig egy lezárt képernyőt láthatunk szeptember 12-i dátummal, és 9:41-es időponttal. Ez logikus is, mivel a terméket 2017. szeptember 12-én mutatta be az Apple, a 9:41 pedig egy már egy megszokott időpont, amiről már írtunk korábbanMi van a dobozban?

iPhone X – mi van a dobozban?

Természetesen egy iPhone X, ami ugye lehet 64 és 256GB kapacitású, illetve a már megszokott kiegészítők: EarPods Lightning-csatlakozóval, Lightning-USB átalakító kábel, 5 wattos USB hálózati adapter, és a Lightning-adapter 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóhoz.

iPhone X tartozékok

Tehát a magasabb ár ellenére sem kapunk AirPods-t vagy nagyobb teljesítményű hálózati adaptert, amivel a gyorstöltést használhatnánk.

Videó, képek

Az alábbi videóban egy demó készüléket láthatunk, amit kicsomagolnak és megmutatnak rajta néhány funkciót – egyedi szoftver van rajta, ami az Apple Store-okban lévő készülékeken fut:

iPhone X doboz, kicsomagolás iPhone X doboz, kicsomagolás

iPhone X doboz, kicsomagolás

iPhone X doboz, kicsomagolás

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Omg, ez a videó most tényleg komoly akar lenni? Azt néztem 3 percig, hogy jobbra-balra húzogatta a főmenüt…döbbenetes volt, hogy mennyire smooth az egész (ja, nem)!!! 😀

  2. Hát nem tudom ki a jó fene volt ez a pasi, de a videót nézve az ő kezében sokkal nagyobbnak tűnt az X, mint a kirúgott apukával büszkélkedhető “okos” kiscsaj kezében. Most akkor melyik a gnóm? 🙂

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!