fbpx Skip to content

Ma reggel 9 órakor rengeteg országban, köztük hazánkban is útjára indult az iPhone X előrendelése. A kezdő készlet percek alatt elfogyott, volt, ahol az emberek be sem tudtak jelentkezni az Apple Online Store-ba, és mire sikerült, már nem volt készülék.

iPhone X rendelés

Így bő 2 órával később már 5-6 hetes szállítás idők vannak, ami azt jelenti, hogy ha most rendelünk iPhone készüléket, még megérkezhet karácsonyig, ugyanez ma délután már nem biztos hogy elmondható. Összességében egyébként világszinten hiány van az iPhone X-ből, de az Apple közleménye szerint lesz induló bolti készlet jövő hét pénteken az Apple Store-okban. Sajnos ez azt jelenti, hogy megint hatalmas sorok lesznek a boltok előtt, kevés eséllyel az átlag ember számára.

Magyarország iPhone X szállítás

Természetesen alternatív lehetőség mindig lesz vásárlásra, azonban 500-600 000 Ft alatt valószínűleg nem kapjuk meg a nagyobbik készüléket, ha hozzá akarunk jutni november 3-án. Arról egyáltalán nincs hír, hogy a szolgáltatóknál mikor lesz készlet, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján itt is szerencsére lesz szükségünk, ha hozzá akarunk jutni. Az iPhone X gyártási nehézségei miatt valamikor 2018 tavaszán lehet mindenhol raktáron, addig marad az előrendelés, vagy a ráfizetés.

[poll id=”224″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

41 Comments

  1. Előrendelve (Angliában lakom), percekig nem engedett be az Online Store-ba de sikerült a 2-3 hetes szállítás így a legkésőbbi dátum november 20 lett. Még így is szerencsés voltam, mivel miután megrendeltem a szállítási idő 4-5 hétre váltott, azóta pedig 5-6 hét.

  2. @Patrik9208: Igen, nagyon sokáig nem engedte be ott az emberek. 🙂 Mi is ott rendeltük meg.

  3. Offtopic: jobb lett a bejelentkezés a Szifon appnál? Már nem vág ki? Illetve a sebességen is javítottunk elvileg. 🙂

  4. Magyarországon is ugyanez volt. Én pont akkor néztem fel 9 óra után nem sokkal, amikor még az volt kiírva, hogy éppen frissítik az Apple Store-t, nézz vissza később. Elkezdtem nyomkodni másodpercenként a frissítést a böngészőben és kb tizedik frissítésre bejött a rendes oldal és rögtön meg is rendeltem, de már eleve azt írta ki, hogy a 64 gigás 4-6 hét a 256 GB-os pedig 2-3 hét. November 3-ra nem is lehetett előrendelni. Vagy ha igen, akkor az 5 másodperc alatt elfogyott, de nem tudom hogyan tudták annyian néhány másodperc alatt a kosárba tenni és fizetni 🙂 Nekem végül legkésőbb november 15-el igazolták vissza a 256 GB-ost. Amire befejeztem a rendelést, már ez is 4-6 hétre változott.

  5. Admin: egyelőre nem dobott ki, meglátjuk mikor kell majd újra belépni ???? Sebességre eddig sem volt panaszom, nekem megfelelő.

  6. Németországban 3 perc késéssel startolt. Fel óra múlva már öt hét volt a várakozás! X 256GB fehér berendelve. 3.-án jön! 🙂 Már csak azt kell kitalálom mit csinálok a 8 Plus-al.

  7. Negatív: A bőrtokot csak 8-ára vállaltak szállítani. Addig vigyázunk.

  8. Telekomnál előrendelve, mondjuk vicces volt hogy a Facebook felületen 9-kor kiposztoltak egy direkt linket, ha simán behoztad a telekom.hu -t ott meg semmi nem volt (aztán percekkel később sikerült kirakni a főoldalra egy linket ami 404-es hibaként jelent meg :D). Lényeg hogy 3.-án megyek átvenni 😀

  9. Félek, hogy mivel 2018 tavaszára lesz egyáltalán csak mindenhol raktáron, így nem nagyon számíthatunk SE frissítésre 🙁

  10. Nevetséges ez az egész. Ráadásul egy ilyen ronda készülék miatt. Hihetetlen, hogy emberek ezért pénzt képesek adni.

  11. Én megint 8:12-kor megrendeltem a T-mobiltól 😀 de még így is csak reménykedem h nov 3. lesz.
    Az első oldalbetöltéskor még 650e pénzbe került, még állították be az oldalt 😀

  12. Admin. Off. Nekem stabil. És már nem dob ki. Köszönöm.

  13. @White64GB: Add nekem! :-)))

  14. Maradok a 7-en…Mivel engem jobban erdekel a folytatas. Eme “jubileumi” X-et kihagyom. Az, hogy jövöre mi lesz jobban edekel. Az elnevezes is kerdeses lesz, hogy “9” vagy “XI”. Szamomra ez olyan erzes, hogy akar le is huzhatjak a redönyt az X kiadasaval. Nagyon nagy faba vagtak a szekercet, mivel jövöre a konkurenciat nagyon nehez lesz követni es vmivel fel kell turbozni az “X” utodjat is vmi ujdonsaggal, mind hardveres es szoftveres teren is.
    Speciel jobban örülnek annak, ha jövöre mar csak egyetlen 1 keszüleket latnank, ugy mint az volt az 5-ös sorozatig.

  15. Én a magyar AppleStore-ban próbálkoztam neten, 9:00-tól nyomkodtam a frissítést és kb.9:06-kor sikerült!
    Első körös lettem, 1-2hét szállítási időt kaptam! :))))

  16. Nekem lett volna nov 3.-ra, csak gondoltam veszek meg egyet “befektetesnek” es mire azt is kosarba raktam mar 2-3het lett.
    Ugyanitt iPhone 64GB ezust vagy fekete elado. :DDDD

  17. A Telekomnál még van ezüst 256gb-os!

  18. @Cris75: Telekomnál hogy mit írnak ki és mi lesz az két külön dolog :).

  19. Nemsokára sok hasznát is lesz eladó egy két naposak meg a kintről behozottak nem kell izgulni jut mindenkinek

  20. @stei: Szerintem nem fog sokáig tartani az az időszak amikor egyesek 5-600ezret akarnak majd elkérni egy készülékért… Én még mindig nem vagyok meggyőződve hogy tényleg ez kell e nekem a 8Plus helyett, nem is rendeltem meg. Plusz, biztos hogy többen is el fogják adni, mert első körben tetszik nekik de nem gondolják azt hogy ez avuljon náluk százezres összeget akár egy év alatt..

  21. Én várok a telenor dpi-s csomagom mellé lejárt a hűségem és dpi vip csomaggal 250e forint lesz. Akkor meg veszem majd. Szerintem max egy hónap. De hogy emberek hogy képesek harcolni egy ilyen miatt. Iphone 8 ra is azért váltottam mert elegem lett a kábeles töltésből. Ezt a részét imádom. Autoba is vettem qi töltös tartót és az ágyacskám mellé meg egy samsung álló tőltőt. Hibátlan és még sem belkin 20e ért. Nem tudom hogy az x mennyire fog nekrm is bejönni. Biztos meg krll majd szokni a nélkülözést a home gombot illetően de használni biztos fogom picit de lehet hogy vissza sirom majd a 8-ast.

  22. @stei:
    Hol és milyen vezeték nélküli töltőt vettél autóba ?
    Van egy kapcsolatom aki eddig minden egyes megjelenés másnapján itt állt a házam előtt fél 8-kor az új Iphonnal,most hogy egy időbe van a Mo-i előrendelés én 7 perc telefonos várakozás után tudtam leadni a rendelést és 4-5 hét kiszállítási időt kaptam,ezzel párhuzamosan megrendeltem a kapcsolatomnál is hátha meghozza nov 4-re kintről ,úgy hogy valószínűleg nekem is lesz egy eladó ezüst 64GB-os……..

  23. @stei: Mintha nekem ez vezetékes lenne 🙂

  24. Vezetékkel kötöd a szivargyujtoba de a telefonhoz nem.????

  25. A tartonak az ajába dugod a kábelt. Mintha a telefonba lenne, de mégse. Egy valami nem tetszik benne hogy pittyeg egy ideig ha teljesen feltöltötte.

  26. @stei: jaaaa benéztem, köszi 🙂

  27. Csao.
    Én tnp 9:09 perckor tudtam belépni (Magyar Storeba) s előrendelni 64-es spacegray-t.
    4-5hetet írtak szállításra.
    Szerintetek érdemesebb lenne szolgáltatónál előrendelni?
    Ott felt kártyás csomagban sim-el,egy 3k feltöltessel 353 körül van,semmi kötelezettség,viszont Voda függő a teló…
    Többen írták,h szolgáltatónál előrendelt telók már nov 3-án átvehetők..

    Szerintetek?

  28. @Dr Lecter: Te sem tetszel feltétlenül mindenkinek, mégsem teszik szóvá az intelligensek, hogy nekik mennyire nem! 🙂

  29. @revelo6: Ha valóban lesz SE utód és főleg az X mintáját követve, akkor azt már javában készítik elő szép nagy kussban és független lesz az X-től kiadásban. Lehet a faceID körüli gyártási/minőségi gondokkal, akár egy addigra tökéletesített kijelző alatti ujjlenyomat olvasó is kerülhet a helyére, persze nem a tetejére 🙂 .

  30. @dtibi: Nem olvasol híreket? Már nem adják függőként őket, mert nekik kerül majd pénzükbe ha ki kell függetleníteniük a végén ingyen a törvény szerint. Bár a voda nem tudom, csak hallottam hogy ott is így van már. A Telekom az biztosan független.

  31. Gunar:Szoktam olvasni,de mint Te is írtad,a Vodafone-ról nem szólt a cikk,ezért nem is írtam…
    De ez részletkerdés,mert Vodás voltam,s az is maradok.
    Viszont a Szolgáltatónál van esély,h megkapjam korábban?

  32. Sprint /USA/. Reggel 7-kor még lehetett rendelni november 3. szállítással.

  33. Tegnap még volt olyan opció,ha visszaviszed a régi 6s. kaptál $350 kedvezményt,ha részletre veszed meg.

  34. @dtibi: Eszembe sem jutott hogy esetleg válts, csak írtam hogy úgy tudom náluk is független, méghozzá ha jól emléxem akkor pont egy telekomos ügyintéző mondta kb 1 hónappal ezelőtt, hogy a voda meg a telenor már elfogadta de a telekomnál még nincsen hivatalos közlemény. Persze a leg1xűbb ha bemész egy boltba és ott spontán az ajtóban megkérdezed aki segít az ügyfeleknek cetlit húzni, ha tud vmit elmondja és szokták tudni.

  35. Valaki nem tudja esetleg, hogy a Vodafone-nál előrendelt iPhone X-est kiszállítják nov. 3-án?

    9:10-kor érkezett meg az e-mail, hogy fogadták az előrendelést. Amikor visszahívtak nem tudtak szállítási dátumot mondani.

  36. DatDue:Hát ez az,senki nem tud semmit…Gondolom ez a kevés legyártott keszülék miatt van????
    Az Apple legalabb “behatárolta”
    Nekem 4-5 het volt az előrendelésnél,de az emailbe azt írták,h “Szállítás dec4-8”
    Nyilván az ember szeretne mihamarabb hozzájutni…????
    Nincs mese,be kell szaladni a Vodafonehoz

  37. Nekem is sikerült a Telekomnál. A szolgáltatók kb fejenként 200 db-ot kaptak (ez biztos forrás) az apr-ek nem tudom mennyit, de az országba talán 1 vagy 2 ezer darab jöhetett összesen!????

  38. Nekem is sikerült a Telekomnál. A szolgáltatók kb fejenként 200 db-ot kaptak (ez biztos forrás) az apr-ek nem tudom mennyit, de az országba talán 1 vagy 2 ezer darab jöhetett összesen!

  39. @Cris75: Honnan tudod hogy te belefértél a 200ba? A honalpon neked milyen státuszt ír most ki? (csak hogy tudjam ha nekem esélytelen és ne mondjam vissza a többi helyet 😀 )

  40. Én is előrendeltem a Vodánál is,ki is kellett fizetni.A Store-t meg visszamondtam.Azok 4-5 hetet mondtak Pedig 27-en 9:09-perckor előrendeltem.
    9:00-tól próbálkoztam.
    A státusz a Vodánál “Ügyfél visszajelzésre vár”
    4-5


Add a Comment