iKiegészítők.hu – 20%-os kedvezmény minden Spigen termékre

A Spigen márka az iPhone 5 megjelenése óta van a piacon és én azóta rendszeresen választom a tokjaikat a készülékeim védelme érdekében. Amennyiben nem az Apple gyári bőr tokját használom, akkor rendszerint egy jóféle ütésálló Spigen tokkal vértezem fel az iPhone-omat.

Nemcsak egy általam kedvelt márka a Spigen, hanem a Szifon.com szerkesztőinek többsége is ennél a márkánál szokott kikötni, ráadásul admin kolléga nagy kedvence az iPhone 5/5s/SE Slim Armor tokja volt, amiről korábban hosszabban is írt.

Az iKiegészítők.hu-s srácok ezen a héten, egészen péntek éjfélig a kínálatukban elérhető összes Spigen termékre 20%-os kedvezményt adnak a ‘SPIGEN2017’ kód használatával. Telefon-, tablet- és óratokok mellett állványok és fóliák is kaphatóak. Rendelj most, nehogy lecsússz a kedvezményről!

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Köszi, nem tudom mi nyitotta meg a lapot, de az csak egy oldalt mutatott. Így már jobb, az első tokom is Spigen volt, bár a Speck áttérített. De az új masinához újabb kell.

  2. Egész értelmes áron vannak így meg kell kérdeznem: eredetiek? Ugyanis itthon kétszer vettem két különböző helyről Spigen tokot, mind hamis kínai volt, úgyhogy azóta amerikából közvetlenül tőlük rendelem.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!