fbpx Skip to content

A Spotify-ban az egyik kedvenc listám a hetente frissülő “E heti kaland”, mely 30 új számot tartalmaz azon zenék alapján, amiket az elmúlt időszakban hallgattam. Ebből sokszor szoktam szemezgetni, most pedig elérhetővé vált A te időkapszulád lista is.

A te időkapszulád

Ebben 55 zeneszámmal találkozhatunk, ami a tinédzser korunkra emlékeztet. Bár én szkeptikus vagyok a listával kapcsolatban, mert akkoriban a magnóm még nem tudott internetezni, és a Discman-em sem igazán küldte el a felhőbe a számokat. Tehát kétséges, hogy a Spotify listája tudja, miket hallgattam tizenéves koromban. Persze manapság már mindenhonnan adatokat gyűjtenek rólunk, így valószínűleg a születési dátumomból tippeli meg azokat a zenéket, amiket akkoriban hallgathattam.

A te időkapszuládat ezen a linken találod meg, és rakhatod be a lejátszási listáid közé. Az egyelőre nem tisztázott, hogy kinek érhető már el, valószínűleg a Spotify sorban kapcsolja be a felhasználóknak. A Spotify egyébként időnként akciókat is szokott indítani, és régóta várjuk már a nagyobb felbontást is a kínálatba.

Az időkapszula csak Prémium előfizetőknek érhető el, és 16 éves kor felett.

Ti Apple Music vagy Spotify pártiak vagytok?

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Spotify családi csomag 🙂

  2. Apple Music családi csomag

  3. Spoty Premium

  4. Spoty családi.

  5. Már egy éve Apple Music, de most átmenetileg előfizettem a Spoty-ra is. Pont az időkapszula megjelenése hozott volna át, de nekem nem aktív. A linken is a “Korszakok” jön elő egyelőre.

  6. Szerintem az Apple Music letisztultságában és integráltságát tekintve egyszerűbb és áttekinthetőbb, de mégis a Spotify-t használom, mert sokkal több a content és az előre definiált listák fényévekkel jobbak. Egyénfüggő, hogy kinek mi jön be, aki pl sok alterebb magyad zenét is hallgat, annak a Deezeren több a tartalom (állítólag).

  7. Nekem van időkapszulám. De csak most fogom kipróbálni.


Add a Comment