fbpx Skip to content

Többen számolják a napokat, hiszen az iPhone X előrendeléséig már csak pár hét van. Október 27-től lehet előrendelni az új csúcskészüléket, a kiszállítás pedig november 3-tól indul. Sajnos Magyarországra sanszos, hogy idén gyakorlatilag már nem érkezik meg az iPhone X.

Az iDownloadBlog hét letisztult, színes és egyben sejtelmes háttérképet közölt, amelyeket a @PhoneDesigner készített. A háttérképek az iPhone X hirdetéseinek képeire hasonlítanak.

iPhone-X-háttérkép

Letöltés

iPhone-X-háttérkép

Letöltés

iPhone-X-háttérkép

Letöltés

Letöltés

Letöltés

iPhone-X-háttérkép

Letöltés

iPhone-X-háttérkép

Letöltés

Olvasd el a hozzászólásokat is

31 Comments

  1. Nekem itt a 0680983824 számon azt mondták hogy 100% hogy felveszik az előrendelést okt 27-től és nov 3-tól folyamatos lesz a kiszállítás!
    Tehát egy időbe lesz a Magyarországi megjelenés a világ megjelenéssel együtt !
    És hozzátette hogy nem változik az ára ,még ha az euró változna akkor sem…….

  2. @cabrio01: ez nyilvánvaló volt, hogy felveszi az Apple az előrendelést, de hogy ténylegesen mikor fog megérkezni a készüléked, azt előre nem lehet tudni. ahogyan minden évben, nyilván most is lesz hazánkba allokált nyitó készlet, de idén is várható, hogy az nagyon rövid idő alatt el fog fogyni, és a szállíthatóság ideje rögtön 4-6 hétre ugorhat.

  3. Az a lenyeg hogy aki akar legeloszor ilyet, ejfelkor rendeljen, az elso keszlet nov3-tol itthon lesz… Szoval az hogy itthon nem lesz X csak jovore az kis tulzas, bolti keszlet meg csak tavaszra tan… plusz gsm boltok degeszre fogjak keresni magukat azon a szuk taboron akik kiadjak a pluszt hogy a kezukben legyen elobb a telefon. Persze ez nem biztos lehet megsem fog annyi embert erdekelni a keszulek (legalabbis itthon).

  4. Ha ez igaz, akkor tényleg sanszos a megjelenés nálunk időben…

    “”Az eddig legyártott iPhone X készülékek 90 százaléka selejtes.

    A Brightwire gazdasági hírcsatorna közölte a hírt, miszerint az iparági értesülései szerint az Apple hatalmas gondban van az iPhone X gyártása kapcsán. Az persze sejthető, hogy a különleges, jubileumi okostelefonra előzetesen mutatkozó keresletet akkor sem tudnák gördülékenyen kiszolgálni, ha kétszeres sebességgel dolgoznának és nem ismernék a „selejt” fogalmát.

    Csakhogy ismerik a fogalmat, méghozzá nagyon is. A médium szerint 90 százalékos arányban, ami azt jelenti, hogy csupán minden tizedik iPhone X mehet a vásárlók zsebébe, a többi kuka. Az Apple időhúzás gyanánt most úgy döntött, hogy a novemberi kiszállításokat áttolják decemberre – hátha addig utolérik magukat, vagy valami csoda történik, hogy a karácsonyfa alatt minden tizenévesre egy közel félmilliós csodafon várjon.

  5. @Balazs Pali: az Apple nem közölt ezzel kapcsolatban semmit, az ismeretlen forrásokra meg nem lehet alapozni.

  6. Öööö, ezek most kit is inspirálnak és mire?

  7. @Balazs Pali: “a karácsonyfa alatt minden tizenévesre egy közel félmilliós csodafon várjon.”
    Azért a 360 táján lévő árból közel félmilliora asszociálni kissé túlzás sztem, mert ha 450 lenne még ok, de így ha csak a kettő közötti különbséget odaadnád a zsebecskémbe megköszönném szépen! 😀 (a valós ár és amit írtam 450 közöttit)

  8. @pAnk:Na ja ezt én is akartam kérdezni hogy mitől inspirálóak ezek a képek?

  9. @gunar: Mielőtt belelovalod magad, ez nem az én gondolatsorom… pusztán egy cikket másoltam be… 🙂

  10. @Jadeye: Nem mondod komolyan? Szerinted az Apple feláll és elmondja hogy gáz van?

    Pár napja írtam, hogy a humán faktor lehet itt a gáz… a kis kínai nem tudja rendesen össze szögelni. És itt nem arról van szó hogy kicsit csálésan fotóz a szelfikamera… itt ha Vong Mester rosszul szerel, nem működik az arcfelismerés.

  11. @Balazs Pali: igen. közölni fogják, ha nem lesz elég készülék decemberig. anno a fehér 4s esetén is közölték, hogy nem sikerül kikeverni a megfelelő színt.

  12. @Jadeye: Legyen igazad…. kérdés mikor közlik a “jó hírt” Nekem van egy megérzésem ezzel… De majd az idő eldönti. 🙂

  13. Kicsit olyan szerencsétlenül kezd alakulni ez a sztori. Jövőre ha lesz X tavaszra akkor már kezdenek majd szállingózni a hírek a következő generációról, és ha ahogy a keynoteon is mondták minek Xbe ruházni ha a 8 utáni típus iránya is a FaceID / AMOLED lesz??

  14. Annyira inspirált hogy az 5s-emre vettem új tokot meg új kijelzővédő üvegfóliát azt olyan mintha új telom lenne. Boldog vagyok!! ????

  15. @Balazs Pali:
    Rohadt uncsi már ezen az iPhone X árán való lovaglás meg az ezekre való célozgatás.
    Minden erről szól már az interneten (itt is már legalább 5x volt téma) holott ha körbenézünk akkor rengeteg olyan dolog van ami irreálisan magas áron van és mégsem beszél róla senki.

    Csak egy pár példa:

    Parfüm:
    “A világ második legdrágább parfümje a Clive Christian No1 Imperial Majesty Parfüm. Ez már egy kicsit drágább: az ára 12 800 USD/uncia. Tehát egy 30 millis ebből a parfümből nagyjából 3 800 000 forint. Igazából ez a parfüm a Guinness rekorder, mert ez a világ legdrágább parfümje.”
    Ezt pl kifújod aztan annyi…mehet a kukába.

    Étel:
    “Az első helyen holtverseny alakult ki, ugyanis két étel is van, aminek ára eléri a hétmillió forintos összeget. Az egyik egy desszert, a másik elképesztő, de egy taco. A desszert valójában egy forró csoki, amit Manhattanben próbálhatsz ki, ha megengedheted magadnak a kortyonként milliós italt. A csoki a 14 legritkább kakaóbab keverékéből készül, és 5 grammnyi 24 karátos ehető aranyat is tartalmaz.”
    Ezt meg ugyan úgy kiszarod mint egy gyrostálat.

    Póló:
    “Nincsenek benne aranyszálak, se gyémántok, mégis 91 500 dollárba, átszámolva 21,5 millió forintba kerül. Igen, körülbelül annyiba, mint egy luxusautó, mindezt azért, mert igazi krokodilból készült.”
    Ez meg felveszed és még ha szerencséd van buzinak is néznek…

    Autó:
    “Maybach Exelero – A 700 lóerős V12-es motorral szerelt autót, 4,4 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/H-ra. Az egyetlen példányt 2011-ben adták el 2,2 milliárd forintért.”
    Ilyen teljesítményű autót már 30 misiért is lehet venni újonnan.

    Telefon (csak hogy témánál legyünk):
    “A világ második legdrágább telefonja 3 millió dollárba, azaz nagyjából 677 millió forintba kerül. Felmerül a kérdés, hogy mit tudhat egy olyan telefon, amiért ennyi pénzt hajlandó bárki kifizetni.”
    Ez sem tud többet mint bármelyik másik telefon.

    Remélem értitek a lényeget. Ezek a dolgok amiket itt felsoroltam is irreálisan magasak, sőőt, ezekhez képest egy iPhone X ára szinte elenyésző, mégis kint van a neten, meg lehet vásárolni mégsem szajkózza ezt senki. (Ezek most szélsőséges példák voltak de lehetne keresni hozzá közelebb állót is)

    És ha elrugaszkodunk kicsit a telefontól akkor mindenki elgondolkozhatna azon hogy adott e már el valamit 10-15x drágábban mint amennyit ér. Vegyük példának a matrica gyártást. Egy matrica elkészítési ára 30 Ft és 3500 Ft-ért meg eladják. És ezt is megveszik. Vagy épp egy 20 éves autó lökhárítója. Vagy épp bármilyen 20-30 éves autó gyári alkatrésze. Azt tudjátok hogy azon mennyi haszon van? Lehet több mint egy iPhoneX-en mégis megveszik (nyilván itt nem arra gondolok amikor kiszolgáltatott helyzetben van az ember és muszáj azt megvenni). De ne menjünk messzire, ott van az Ice Tea.
    2009-ben 1L Rauch ice tea előállítási költésge 3ft volt.( ott dolgoztam )
    Mennyi volt a boltban? 170ft 1,5L. Azért elég nagy profit de megveszi mindenki háborgás nélkül.
    Vagy amikor veszel egy márkás pólót, farmert, kabátot 20-30-40.000-ért. Kínában megvarrják cakk pakk 2000-ből, megy rá egy márka és már 40.000 Ft.

    Meg arról nem beszélve hogy amikor meg fordítva csinál az ember egy üzletet hogy mondjuk valamit megvesz kicsi pénzért és eladja irreálisan magas áron akkor meg csak dörzsöli a markát hogy de fasza csávó meg milyen jó üzletet csinált.

    Engem sose érdekelt hogy ki mit mennyiért vesz. Ha látok egy luxus autót megnézem a kocsit, de hogy ki vette, miből vette nem érdekel. Sose voltam irigy. Ha valaki vesz egy iPhone X-et az se érdekel. Örülök hogy tellik rá neki, ha meg megmutatja akkor annak kiváltképp örülök (és nem azért mert telefon buzi vagyok vagy elvakult iPhone fan)
    Mindenki eldönti hogy mit enged meg a pénztárcája, ha futja rá, akkor használja egészséggel.
    Ha meg hitelből veszi vagy épp annyi pénze van hogy csak arra futja de másnap már nincs mit enni akkor meg magára vessen, A hülye embereknek nem lehet fogni kezét….

  16. Na gyerekek.
    Mi ez a rózsaszín bohóc fesztivál ??
    Hagyjuk már ezeket a képeket pont úgy néz ki mint amikor két részeg keresztbe hányja egymást :-))
    Na viccet félretéve ez nulla…
    Az x telefonról meg annyi, hogy hat ahogy gondolkodok rajta sajna ezzel a harapott kijelzővel azóta sem tudok megbarátkozni.
    Kicsit nagy a felhajtás körülötte, és itt nálunk meg nagyon drága lesssz!!!
    Majd egyszer…
    Én régen azért szerettem meg az apple termékeket mert nagyon szép és kidolgozott grafikája volt minden felületének akar iPhone akár osx…
    Na ez már nincs sehol ezzel a buta egyszerű felülettel ami semmilyen szép érzetet nem mutat.
    Dehát majd egyszer csak úgyis le esik az alma a fáról, az utána lévő folyamatokat meg már ismerjük….

  17. @Kigyósi Gergő: Úgy látom Te belelovaltad magad… gunar-nak már elmondtam, de ezek szerint nem figyeltél… ezért elmondom lassabban, és hangosabban.… pusztán egy cikket másoltam be… ????

    EZ NEM AZ ÉN GONDOLATSOROM…. PUSZTÁN EGY CIKKET… MÁSOLTAM BE …!!!!!!!!!

  18. Én emlékszem mennyit kellet várni anno az iPad airre amikor kijött. Nyugodt vagyok lesz X em.

  19. @Kigyósi Gergő:

    Végre valaki egy értelmes hozzászólással!
    No1

  20. Szerintem megint legyen sorba állás valamelyik plázában és mehet az ingyen cirkusz rég volt már ilyen…
    Na mit gondoltok erről!??

  21. Nekem nem jó a második legdrágább parfűm, az első kell, meg az a krokodil zeke. Amúgy milyen az a nem igazi krokodil? Beszarok, hogy időt töltöttél azzal, hogy ezeket kikerested… 🙂

  22. @Kigyósi Gergő: Kár volt ennyire elrugaszkodni a telefontól, mert nem kell valóban messzire menni, mert mikor még a nokia cég volt és nem lecsúszott akkor ott voltak a Vertu telók amik alap kivitelben és nem a különböző nemesfémek árai miatt is több 100e Ft-ért keltek el, pedig semmi exrát nem tudtak. Az X legalább ad kicsi méretben 5,8″-os kijelzőt és több olyant amit a konkurencia nem nyújt és egy Vertuhoz nem drága, de jubileumi termék, ettől exklusive!
    Ha még meglépné az Apple az Xmini-t is pl tavasszal (SE X fazonban és hardverrel akkor abból is elkelne legalább annyi mint a teljes X-ből, mert ott a kisebb telók kedvelőit vennék meg vele, hisze akkorában sem gyárt senki 5″-os vasat.

  23. Kb 10 percembe kerult. Regota erett mar bennem ez a “par” gondolat azoknak akik ki vannak akadva az aran es ezen kepesek csamcsogni. De egyebkent egy mondatra is le lehet redukalni: akinek nem tetszik akar az ara akar a telefon altal nyujtott szolgaltatasok/design, annak nem kell megvenni. Mint ahogy az eletben nagyon sok massal is igy csinal az ember.

  24. gunar: probaltam ravilagitani az apro dolgoktol teljesen a messze meno dolgokik. Szerintem a lenyegen nem valtoztat. 🙂

  25. Balazs Pali: “a karácsonyfa alatt minden tizenévesre egy közel félmilliós csodafon várjon”
    Erre a mondatodra reagaltam es mivel ez nem volt idezojelben ezert arra kovetkeztetek hogy ez mar sajat gondolat ami meg volt fuszerezve egy kis ironiaval a keszulek araval kapcsolatban.

  26. @Kigyósi Gergő: Végül is összelehet hozni 😀

    436 990 Ft (256GB) + gyorstöltő 30e ért és meg is vagyunk. 😀

    Mindenki azt vesz amit akar, ennyi. Van aki $20.000 ért vesz pezsgőt amit aztán szétspriccel, közben naponta 50.000 ember hal éhen. Őrült világot élünk.

  27. @Kigyósi Gergő: Ha megnézed, a bemásolt rész elején ott az idézőjel. Igaz a végét nem zártam le egy idézőjellel, de nem láttam értelmét, mivel saját gondolatot nem osztottam meg a végén. Tehát….. a telefon ára sem az én gondolatom, hanem a cikkíróé… De a kedvedért….

    “”””””””“”Az eddig legyártott iPhone X készülékek 90 százaléka selejtes.

    A Brightwire gazdasági hírcsatorna közölte a hírt, miszerint az iparági értesülései szerint az Apple hatalmas gondban van az iPhone X gyártása kapcsán. Az persze sejthető, hogy a különleges, jubileumi okostelefonra előzetesen mutatkozó keresletet akkor sem tudnák gördülékenyen kiszolgálni, ha kétszeres sebességgel dolgoznának és nem ismernék a „selejt” fogalmát.

    Csakhogy ismerik a fogalmat, méghozzá nagyon is. A médium szerint 90 százalékos arányban, ami azt jelenti, hogy csupán minden tizedik iPhone X mehet a vásárlók zsebébe, a többi kuka. Az Apple időhúzás gyanánt most úgy döntött, hogy a novemberi kiszállításokat áttolják decemberre – hátha addig utolérik magukat, vagy valami csoda történik, hogy a karácsonyfa alatt minden tizenévesre egy közel félmilliós csodafon várjon. “””””””””””””””””””””””””

    FORRÁS: https://androbit.net/mini/3568/az_eddig_legyartott_iphone_x_keszulekek_90_szazaleka_selejtes.html

  28. @Balazs Pali: Hát ez megbízható forrás. 😀

  29. @AppleFan: Kezd offtopic lenni, de amúgy ez olyan mint az itthoni PCWorld magazin, amikor próbál Apple hírekről írni. Szinte sosem pozitív, elfogult újságíró csinálja abban biztos vagyok benne. 🙂

  30. @admin: Drágám…. a baj 2 embernél nem a forrás volt, hanem a fél millás beírás a kisgyerek karácsonyi ajirálól… emiatt linkeltem be a forrást… nem a selejtes X miatt…. Én is megnéztem hogy hol máshol írnak az X-ről…


Add a Comment