fbpx Skip to content

Alig több mint két héttel a watchOS 4 megjelenése után az Apple ma este az LTE-s Series 3 órákra kiadta a watchOS 4.0.1-et.

Megjelent a watchOS 4 – újdonságok, telepítés, tippek

Az új verzió elsősorban az LTE és Wi-Fi kapcsolódás során tapasztalható problémákat igyekszik javítani, és így kizárólag csak az LTE-s Series 3 modellekre jelent meg.

Telepítés

A frissítés az iPhone-on a Watch appon belül az Általános / Szoftverfrissítés menüpontban érhető el az LTE-s Series 3 órákra, tehát OTA frissítésként.

A watchOS 4.0.1 buildje 15R654.

A watchOS 4.0.1 (jelenleg?) csak az LTE-s Series 3 modellekre elérhető, használatához iPhone 5s vagy újabb iPhone és legalább iOS 11-es rendszer szükséges.

Lehetséges hibák

Ha esetleg azt tapasztalnánk, hogy a frissítési folyamat megszakadt, akkor várjunk, ha pedig az óra már a piros felkiáltójelet mutatja, akkor az ebben a támogatási dokumentumban található lehetőségeket lehet megpróbálni az óra szervizbe vitele előtt:

Mint minden frissítés után, itt is elképzelhető, hogy lesznek hibák. Így amennyiben gyorsabb merülést, vagy furcsa dolgokat produkál az Apple Watch, érdemes visszaállítani és újra beállítani.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések

Linkgyűjtemény

A watchOS 4-ről szóló összes cikkünk megtalálható a watchOS 4 címke alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Nekem nem jelzi ezt a frissítèst, vagy csak az LTE series 3-ra elèrhetô? Nekem LTE nèlküli az órám.

  2. @CsukiZoli: nincs Series 3 óránk, de ha neked van nem LTE-s, és nem dobta fel rá, akkor a jelek szerint csak az LTE-s verzióhoz érkezett ez – sajnos a külföldi oldalakon nem írták, hogy csak az LTE-shez lenne, csak annyit, hogy Series 3-hoz.

  3. @Jadeye: Csak az LTE-s változathoz jött.

  4. Tudom nem teljesen ide való, de arról bezzeg senki nem áradozik, hogy az OS4 milyen jó az óráján, nálam pl a series1-en két napot simán tolja és beszélek is rajta tehát az is többlet fogyasztással jár, fut az OS rendesen, kivéve azokat amiket én hiányolok belöle mint jó lenne ha azt is tudná, de az nem az OS hibája.

  5. @CsukiZoli: Mindössze az első mondatát kellett volna elolvasni a cikknek.

  6. gunar: en is ezt akartam irni, reggeltol este 11-ig a 38mm-s series 2 igaz workout nelkul 70-75% ig merul csak! Ami nagyon durva… igaz nem sok ertesitest tolok at orara csak a fontosakat.

  7. Az viszont mitől lehet hogy amiota fent van a 4-es azóta a series 2 nem érzékeli ugy az érintést. Tok volt az órán és mindenhol egyből érzèkelt. Amiota frissitettem le kellett vennem a tokot mert a sarkoknàl nem érzékeli az érintést csak nehezen többszöri erős nyomás után. Jelzem a frissités elött hibátlan volt. Tok nélkül most is az.

  8. Series 0 12 óra alatt 40%-ot merült, 2,5 éves akkuval…

  9. @U.P.: amikor írta, még nem ez volt az első mondat, nem volt benne, hogy csak az LTE-s, hanem csak annyi, hogy Series 3.

  10. Mindenkinek köszi.

  11. @gunar: Ezt akartam mondani én is, hogy arról senki se beszél, hogy milyen jó lett a watchOS 4. Nálam is bír simán 2 napot és nem is lassult be (nem úgy mint szegény i6-om 🙁 ). Egy ideje megvan már, de még mindig olyan ragyogó szemekkel nézek rá és akkora öröm használni, mint annó az iPhone 3GS-t.

  12. Nekem nem jelennek meg a Messenger appban a profilképek? vagy másoknak sem? töröltem már és újratelepítettem az appot de semmi. :/ továbbá aikor facebook értesítést kapok, jelzi az óra mint egy imessage esetében felugrik a nagy ikon, de nem jelenik meg a kép :/ valakinek vmi tipp? köszi!


Add a Comment