fbpx Skip to content

A napokban két új Apple Watch reklám látott napvilágot. Természetesen mindkettő a legújabb modellt népszerűsíti gyönyörű és lélegzetelállító képi világgal.


Az Apple Watch Series 3 szeptember 12-én mutatkozott be a keynote-on. Sok meglepetést nem tartogatott az új modell, hiszen a kiszivárogtatott hírekből már sok mindent tudhattunk. A “sima” modell mellett megjelent az LTE-képes Watch, amelyet sajnos az országunkban egyelőre(?) nem lehet majd kapni.

Na de nézzük a reklámokat. Az első videóban az LTE-képes Apple Watch szerepel, amely hangsúlyozza az elektronikus SIM által nyújtott élményeket, többek között a telefonálást úgy, hogy nem kell hozzá az iPhone. Akár szörfözés közben is telefonálhatunk – mutatja ezt a videó. Ezzel a cég elérte azt, hogy még többen vásároljanak Apple Watch-ot, hiszen a telefonálás telefon nélkül elég nagy előrelépés, így biztosan sokan vevők lesznek rá.

https://youtu.be/jUvD80mNKBM

A második videóban az Apple Music van a főszerepben és szintén az LTE-s Apple Watch. A deszkázó srác szemlélteti azt, hogy az AirPods mennyire összhangban tud lenni az Apple Watch Series 3-mal, valamint az Apple Music támogatást mutatja be. Amikor elindul a zene, “táncra perdül” a deszkájával.

https://youtu.be/A9k88sMyiJM

Ez a videó is azt sugallja, hogy az LTE-képes modell zenehallgatásra is tökéletesen alkalmas úgy, hogy nem kell hozzá a készülékünk. Az Apple azt is megjegyzi, hogy akár 40 millió dalt is hordozhatunk a csuklónkon.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment