fbpx Skip to content

Tavaly ősszel az iPhone 7 bemutatásával együtt a keynote-on nagy hangsúlyt kapott a Super Mario Run is, ami a Nintendo első hivatalos iOS játéka volt. Decemberben a játék végre meg is jelent, de a fogadtatása elég vegyes volt.

Super Mario Run frissítés borítókép

Az igazi Mario rajongók utálták az egy ujjas irányítás miatt, a garasos felhasználók pedig a magas költségű teljesértékű feloldás miatt, és akkor ott volt még az a kis réteg, akit nem érdekelt se az irányítás se a pénz, na ők imádták a játékot. Azóta nem sok minden történt a Super Mario Runnal, most viszont egy elég tisztességes firssítés érkezett hozzá, nemcsak új pályákat hozott, hanem a prémium változat ára is egy ideig a felére csökkent.

Természetesen az új pályák ilyenkor elengedhetetlenek, ezért az eddig hatodik világ után végre megkapjuk a hetediket is, 9 új, eddig nem látott pályával. Ahhoz, hogy az új pályákon játszhassunk, előbb az első hat világon kell végigküzdenünk magunkat Marioval. Új csapdák, ellenfelek és persze új, elszórt, különböző színű érmék várják a játékosokat. A frissítés egy rég hiányolt karaktert is elhozott, Daisy hercegnőt, Sarasaland uralkodóját. Daisy 1989 óta része a Mario univerzumnak, amit magabiztos, vidám, lendületes jelleme tesz még izgalmassabbá és itt mobilon is jó látni, hogy egyre több legendás karakterrel ugrálhatunk a pályákon.

Super Mario Run frissítés képernyőfotó

A Super Mario már most is többféle játékmóddal várja a felhasználókat, de most egy újabb érkezett a repertoárba, a Remix 10. Ennek a játékmódnak az a lényege, hogy a régebbi játékosoknak is kihívást nyújtson, ugyanis 10 kis részletet gyúr össze korábbi pályákból egy új, minden próbálkozáskor máshogy kinéző, kihívásokkal teli pályán. Szívárvány színű medálok vannak minden egyes kis részleten elszórva és mindük begyűjtése még a rutinos játékosok számára is kihívásokkal teli lesz.

A mostani firssítés végre lehetővé teszi, hogy ne csak a játék alap zenéit hallgathassunk ugrabugra közben, hanem a saját lejátszási listáinkat is. A prémium változat eddig 3490 Ft-ba került, most viszont október 12-ig féláron vásárolható meg, azaz 1790 Ft-ért. Így se kevés az összeg, amiért az összes pálya és funkció játszhatóvá válik, de aki eddig sokalta az árat, annak ennél jobb alkalma nem valószínű, hogylesz a teljes változat megvásárlására.

Szoktál még a Super Mario Runnal játszani?

[appstore id=”1145275343″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Tök jó játék lenne, ha nem erőltették volna ezt a “run” szarságot az egészre. Ha rendesen lehetne irányítani Mariot a klasszikus módon, még meg is venném.


Add a Comment