fbpx Skip to content

Az iPhone 8 és 8 Plus megjelenésével most nem a tok gyártók jártak jól, bár pár millimétert változott a készülék. A széleskörű vezeték nélküli Qi technológiát támogató iPhone-okhoz végre vásárolhatnak az emberek Qi töltőket is, ami ismét új lehetőségeket, piacot nyitott meg.

IKEA vezeték nélküli termékek kampány az iPhone 8, 8 Plus és iPhone X-hez

Az IKEA-nál 2015 óta vásárolhatóak meg a Qi technológiát támogató tokok, lámpák, és asztalok. Eddig az iPhone-hoz külön tok kellett, hogy ezt használjuk, mostantól azonban bármilyen, az IKEA-ban vásárolt Qi termék kompatibilis az iPhone 8, 8 Plus és iPhone X modellekkel. Erre természetesen az IKEA kampányt is indított, a klasszikus szlogeneket írták át ügyesen, feltűnően.

A hazai IKEA-ban összesen 21 féle vezeték nélküli töltőt tartalmazó terméket vásárolhatunk meg, a legolcsóbb 9 990Ft-ba kerül. Tehát már 10 000Ft alatt is megúszhatjuk, ha ilyen töltőt szeretnénk vásárolni és nem az Apple által javasolt mophie-t vagy Belkin-t választanánk: Kipróbáltuk az iPhone 8, 8 Plus és iPhone X vezeték nélküli töltőket.

A klasszikus RIGGAD-ot hazánkban 17 990Ft-ért vásárolhatjuk meg, és a többi hasonló asztali lámpa is ilyen árban van. Választhatunk több féle éjjeli szekrényből és álló lámpából is, ezeket közel 16-28 000Ft között kapjuk meg.

Ide kattintva megnézhetjük az összes vezeték nélküli töltővel ellátott IKEA terméket, a legtöbb egyébként raktáron is van, szeretnénk majd tesztelni is őket a közeljövőben.

Tehát, ahogy már fent írtam, az iPhone 8 és iPhone X vezeték nélküli töltése teljesen új piacot nyitott meg a gyártók számára, így a jövőben rengeteg különböző termékkel találkozhatunk majd, és reméljük, lesznek köztük egyediek, különlegesek is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Szuper a kampány, ötletes, csak éppen a két töltővel ellátott éjjeliszekrény közül egyik sem kapható (Németországban sem), hamarosan kivonják őket a forgalomból 🙁

  2. @Briko: Szerintem jön majd helyette másik. 🙂


Add a Comment