Nézd meg, milyen lesz az új arany színű iPhone 8!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple idén változtatott az arany készülék színén, tehát nem új színt kapunk, hanem a két korábbi árnyalatot váltotta le. Most már markánsabb, sötétebb arany színnel találkozhatunk.

iPhone 8 és 8 Plus arany színben

Mivel az iPhone 8 még nem érhető el, csak megrendelhető egyes országokban, ezért nem tudjuk pontosan, hogyan fog kinézni. Ugyan néhány újságíró már a kezébe fogta, de tény, hogy ahány fényviszony, annyiféle árnyalatot kaphatunk az új arany színből. Egy egyszerű “csellel” azonban könnyedén megnézhetjük az új színt. Az Apple dokkolói pontosan ugyanazt az árnyalatot kapják, mint az iPhone 8, tehát csak egy ilyen dokkolót kell beszereznünk.

 

(Bal oldalon az új arany szín, jobb oldalon pedig a régi)

A DetroitBORG készített egy rövid videót is, ahol láthatjuk is az új dokkolót:

Ti vásároltatok már korábban arany, vagy rozéarany iPhone-t? Meg voltatok elégedve a színével? Hogy tetszik az új? Van, aki most inkább ezt választja a fekete vagy ezüst helyett?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Nekem az 6s Pluszom rozsaarany volt.. A 7pluszom meg ezüst.. :( Kár, h nem volt akkor még piros, amikor veztem… Nem tetszik az ezüst szín.. Levserélni meg nem akarom, mert sokba kerülne a csere…

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!