fbpx Skip to content

Az Apple szeptember 12-én bemutatta az iPhone 8 és 8 Plus készülékeket, amik tulajdonképpen az iPhone 7-nek és 7 Plus-nak a frissítései. Az iPhone X mellett ugyan eltörpül funkciókban, de azért nem érdemes lemondani róla, egy remek készüléket kapunk majd – főleg, ha ragaszkodunk az ujjlenyomat-olvasáshoz is.

iPhone 8 és 8 Plus videók

Ez a készülék egy brutálisan jó, új kamerával rendelkezik, baromi gyors processzorral és új, jobb kijelzővel. Mindezek mellett megkapta az új designt is, tehát egy szavunk sem lehet, ha ujjlenyomat-olvasós készüléket szeretnénk használni az aktuális hardverrel és kamerával. Az újságírók már kipróbálhatták az új iPhone 8 és 8 Plus-t, így ezekből adunk most ízelítőt nektek. Megjelenésről és árról ebben a cikkben írtunk.

iPhone 8 és iPhone 8 Plus Apple videók

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. A belkin töltő már rendelhető. 64,99€ Megrendeltem. Jó erős. 15W 3A. Már csak az X kell. 🙂

  2. Én amazonon láttam töltőket, 8 fontnál kezdődnek, igaz az csak 2A es volt.

  3. Szép az hogy maga a telefon támogatja a gyors töltést, de nem azzal a töltővel amivel jön 😀 Tehát 400 ezres telefon és ha fast chargingot akarsz akkor még plusz 64,99€. lol

  4. @AppleFan: soha semmi nem jó. (kábellel jön, azzal tölt rendesen.)

  5. @Jadeye: Nem erről van szó. Arról van szó hogy egy kínai szar androidos telefonhoz is küldenek fast charger-t ha tudja a telefon. Az $150-os telefon ez meg $1000+…

  6. @AppleFan: az Apple töltője még nincs kész, majd 2018-ban jelenik csak meg, így azt nem tudják mellé tenni. a vezeték nélküli töltés ráadásul opcionális, és bármelyik Qi-szabványú töltőt megveheted.

  7. @Jadeye:
    Kár sztem a szót csépelni ezekben az “ügyekben” mert a magyar nem tud csak magyar ésszel gondolkodni sajnos és azt kevesek veszik figyelembe, hogy nem nekünk készül az iPhone, azaz helyesebben fogalmazva nem tudja egy gyártó azt figyelembe venni hogy itt ebben a kis országban sokan meg fogják venni részletre v összespórolják a rávalót és utána még az $1000+ -os kiadás mellett fáj ha ki kell adni vmire $65-öt, pedig az árhoz amibe a teló kerül elenyésző az összeg még itthon is.
    A gagyi kínait meg nem tudja a kínai eladni ha nem ad mellé egy csomó plusz kis apróságot, amit a drágább vasakhoz külön kell megvenni.
    De pl ezek olyan dolgok mint az autógyártók is ezt csinálják, ott is van a 25-30 millás verdákban sok extra, de ha azon felül is akar vki vmit akkor igen méllyen bele kell nyúlni a zsebébe egy ugyan olyan extráért mint amit pl a közép kategóriánál a negyedébe kerül, vagy bele is teszik mert csak azzal veszik többen.

  8. @Jadeye: Nem a vezeték nélküli töltőt hiányolja (ami semennyire sem gyors), hanem a gyorstöltőt. A 29W(?) Type-C adaptert és hozzá a megfelelő kábelt.

  9. @ef-dani: az nem 64,99€. azért az árért a Mophie és a Belkin vezeték nélküli töltők vannak jelenleg.


Add a Comment