fbpx Skip to content

Az Apple szeptember 12-én bemutatta az iPhone X-et, ide kattintva tudjátok elolvasni az újdonságokat összefoglaló cikkünket.

iPhone X videók

Az új készülék a valaha volt legjobb iPhone, és ez kétség kívül igaz az új technológiával rendelkező OLED-kijelzőnek és a Face ID-nak köszönhetően. Külsőre az első iPhone-hoz hasonlítható a fém készülékház miatt, illetve visszaköszön az iPhone 4, 4s széria is az üveg hátlap miatt. Nézzétek meg az első videókat, ahol az újságírók már kezükbe fogják az iPhone X-et, illetve ezután az Apple videókat is.

iPhone X Apple videók



Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Egy dolgot én nem értek. Az összes oldal tele van azzal, hogy az is hülye aki ennyiért iPhone-t vesz mert ilyen meg olyan android van fele annyiért ami mennyivel jobb. Eleve szerintem is ez most a legjobb mobil a piacon (az x) mert olyan teljesítményt és tudást zsúfoltak bele ami után a Samsung is csak futhat (ezen is lehet vitatkozni ez csak az én véleményem) de ha a legszarabb telefon lenne a piacon álláspontom szerint mindenkinek akkor is szíve joga azt venni és annyiért amit és amennyiért csak akar… miért nem zavar senkit hogy egyesek Teslával BMW-vel Mercivel járkálnak? Hiszen egy 200.000 forintos használt autóban is van légkondi és elvisz A-ból B-be… miert csak a mobil piac vált ki ekkora agressziót? Vegyen androidot aki akar aki meg windowsost akar az meg azt aki meg iPhone-t az meg azt… szerintem. Fogadjuk már el hogy mindenkinek más tetszik mindenki mást akar. Miért nagyobb pénzkidobás ez mint szarrá tuningolni egy rozoga 10 éves autót vagy űrtechnológiai szintre fejleszteni egy otthoni pc-t? Vagy csak irigyek vagyunk? Ne legyünk… szerintem…

  2. végre nem egy fikázó, normális komment!

  3. Nem feltétlen az árral van probléma, aki megteheti, hogy 4 kilóért vesz telefont, tegye, bár nekem a 3 is már az ingerküszöbömet súrolja, de még belefér a 8 plus. Viszont van olyan ismerősöm, aki évente cseréli a 60-80-90 ezres droidos kínai csodákat. Egy iPhone simán kibír 3-4 évet frissítésben, használhatóságban meg még tovább, mondjuk 2 év után egy automatikus aksi nem árt azért.
    Én egy iPhone-t legalább 2 évre veszek és utána is továbbadom a családtagjaimnak. Még a 4S-em is használatban van, pedig annak már lassan 5 éve, hogy megvettem. Most legalább 3-4 évre tervezek ezzel a telefonnal, ezért vagyok hajlandó ennyit kiadni érte.

    Off kritika, sokat videózok, meg nézek is videókat a telón, láttam teszteket, hogy az X-en, hogy is fog ez kinézni, hát pöppet gáz, ahogy belóg a fenti csík a filmeknél.

  4. @totopad:

    Egy 16:9es filmet kiraksz X-re akkor a két szélén még marad egy fekete sáv, vagyis nem zavar a belógó sziget. Ha belenagyítasz, hogy kitöltse a full kijelzőt, akkor levág az alsó/felső részből egy picit.

  5. Nagyon kíváncsi leszek milyen szögben működik majd a Face ID

  6. Több helyen is azt írják az emberek illetve nyilatkozzák hogy többet vártak az Appletől. Soha nem mondják meg mire gondoltak. Mondjon már valaki valamit. Nagyon idegesítő! Bár akkor is meg veszem. Tök mindegy. Szerintem egy igazi kézműves termék. Volt egy cikk is azt hiszem a 24.hun ahol úgy hozták le hogy az Apple kullog a többiek után. Utána cikkben meg szépen csak a részletezték hogy mit tud az új telefon és semmit nem írtak. Hát rohadjon meg az újságíró! Kattintás vadász szemetek.


Add a Comment