fbpx Skip to content

Az iClarified új cikket tett közzé, amelyben további érdekes részleteket tudhatunk meg a Steve Jobs Theaterről, ahol kedden lehull a lepel többek között az új iPhone-ról.

Steve Jobs Theater drón videón

Korábban már írtunk a Steve Jobs Theaterről, valamint egy drónfelvételről, amely feltárja az épület szépségét. Az Apple lázasan dolgozik, hogy szeptember 12-ig befejezze az 1000 férőhelyes előadóterem elkészítését, ahol majd a bejelentés zajlik.

A nagy, henger alakú csarnok üvegfalakkal és szénszálas tetővel rendelkezik, amelyek az abszolút letisztultságot és az elenganciát sugározzák. A föld alatti előadótermet spirállépcsőkön keresztül lehet elérni, valamint két különálló, forgó felvonóval is büszkélkedhet az épület, amelyek elfordulnak, miközben felemelkednek és leereszkednek, így az “utasok” ugyanazon az ajtón keresztül léphetnek be és ki, noha időközben a lift már más irányba “néz”. Az előadóterem egy visszahúzódó falat is tartalmaz, amely mögött az új termékek kiállítótere kapott helyet.

Steve Jobs Theater - iPhone 8 bemutató terme

Ezen túl az egyedi bőr ülések ára a becslések szerint darabonként 14 ezer dollár, ezekből ráadásul ezer darab kapott helyet az előadóteremben, a költségek tehát kolosszálisak. Ez az elegancia viszont biztosan lenyűgözi majd azokat, akik személyesen is jelen lehetnek majd itt egy-egy keynote-on – na meg persze mégis csak Steve Jobs emlékére készült az épület.

Szeptember 12-én sokkal jobban szemügyre vehetjük majd a Steve Jobs Theatert, valamint az új iPhone-t és a további érdekességeket is. Töltsd le a naptáreseményt ide kattintva, hogy ne maradj le róla: Apple iPhone 8 esemény – Szifon.com!

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment