fbpx Skip to content

Sajnos a nyárnak vége és az újabb strand szezon még elég messze van, de talán nincs is jobb időpont arra, hogy elkezdjünk dolgozni a 2018-as testünkön. Az Apple is ebben próbál segíteni azzal, hogy a hét ingyenes alkalmazása most egy edző app, a Streaks Workout lett.

Streaks Workout képernyőfotó

Az idei nyarat fesztiválok szintjén eléggé megtoltam és még mindig nem sikerült rendesen visszaszocializálódnom és élni az átlagos mindennapokat. Emellett pedig az edzéshez a motivációm erősen a nullához közelít, pedig előtte akár heti négyszer is lejártam egész nagy lelkesedéssel. Lehet, hogy most ez az alkalmazás nekem is tud adni egy löketet, hogy újra kedvem legyen edzeni?

A Streaks Workout otthon is elvégezhető gyakorlatokat foglal magában, még pedig 18 különböző darabot. Ezek egyikéhez sincs igazából semmire szükségünk, nem kellenek speciális felszerelések, eszközök, súlyzók és bármi egyéb, amit inkább egy edzőtermeben találhatunk meg, mint otthon, egyszerűen csak egy megfelelő ruházat ajánlott hozzájuk.

Négyféle edzés mód közül választhatunk, 6, 12, 18 és 30 perc az ajánlott teljesítési idejük, de persze csak rajtunk múlik, mennyi idő alatt végzünk velük. Mivel az alkalmazás kinézete kellően minimálista ahhoz, hogy az egyes gyakorlatokat nem jól kinéző emberek videókon mutassák be, hanem pálcika emberek animációi alapján sajátítsuk el a gyakorlatot, ezért kapunk még pár soros tippeket is ahhoz, hogy szabályosan csinálhassunk mindent.

Streaks Workout képernyőfotó Streaks Workout képernyőfotó Streaks Workout képernyőfotó

Az alkalmazás nemcsak iPhone-ra érhető el, hanem Apple Watch-ra és Apple TV-re is, sőt, HealthKit-támogatással is rendelkezik, ezért az Egészség alkalmazásba is szinkronizálja minden edzésünket. Sirinek köszönhetően pedig az egyes edzésmódokat is elindíthatjuk akár anélkül, hogy izzadt kézzel a telefont kéne tapicskolnunk, sőt, maga az egész alkalmazás vezérelhető hanggal.

Streaks Workout képernyőfotó

A Streaks Workout most az eredeti, 1090 Ft-os ára helyett teljesen ingyenesen tölthető le és mentes mindeféle alkalmazáson belüli vásárlástól. Nem biztos, hogy egy egész szezonra elegendő motivációt tud adni, de szerintem mindenképp érdemes lehet kipróbálni és időben elkezdeni ledolgozni a nyári sörhast, úszógumit.

[appstore id=”1044950341″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Majd ha működik végre az appstore , megnézzük!

  2. Félmegoldás… vicces!

  3. @szanyizoli: ha elolvastad a linkelt cikket, akkor megérted, hogy miért csak félmegoldás – és hogy ezt csak az Apple fogja tudni megoldani.

  4. Igen, olvastam, de elképzelni sem tudom mekkora probléma lehet az, amit apple nem tud megoldani 1hét alatt…. ès vicces hogy félmegoldásokat kell használnunk!

  5. @szanyizoli: Azért több mint félmegoldás. Működik teljesen csak a menüpontok angol nyelvűek lettek,tehát mondjuk “Játékok” helyett “Games” van. Nagy ügy! Eddig is angol volt a szöveg 95%-a (leírás, update újdonságok, információk… )


Add a Comment