fbpx Skip to content

Mindenféle túlzás nélkül kijelenthetjük, az év legfontosabb Apple eseménye mindig az új iPhone bemutatása. Erre idén szeptember 12-én kerül sor a cég új főhadiszállásán, amire már korábban kiküldték az egyedi grafikával ellátott meghívókat.

Rendszeres olvasóink már megszokhatták, hogy minden Apple esemény meghívóját kicsit átalakítjuk, “szifonosítjuk” és ezzel az új grafikával hirdetjük a saját élő közvetítésünket. A bannereken túl a csomagnak már évek óta elmaradhatatlan részét képezik a háttérképek. Mindig készítünk saját mintás változatot is, de az iDownloadblog gyűjtéséből is szemezgetni szoktunk.

iPhone 4/4s, iPhone 5/5s/5c/SE, iPhone 6/7, iPhone 6 Plus/7 Plus, iPad

Sajnos az Apple-nek idén se sikerült megakadályoznia, hogy az új készülékről hardveres vagy akár szoftveres információk ne szivárogjanak ki idő előtt, így megint úgy fogok leülni a közvetítés elé, hogy oké már ezt is tudtuk, de persze a remény ott lesz, hogy azért sikerül alami olyat is villantani, amin még mi is meg fogunk lepődni – és remélem, ez nem a magas ár lesz. Az új készülékre való váltás számomra szinte egyértelmű, de persze kíváncsi vagyok, mit is fog tudni. Emellett a 4K-s Apple TV érkezését várom talán a legjobban vagy akár egy új mini méretű iPadet, de ha ez lesz is valaha, akkor biztos nem ezen az eseményen.

   

Kattints a képekre az eredeti méretért! Ezek a háttérképek az iDownloadblogról származnak.

Te mit vársz az eseménytől?

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Szép-szép, de hogy jönnek ide a csehek? ????

  2. Gondolom a szinek????

  3. Hát ezek most eléggé csúnyák lettek, na…

  4. Tiszta cseh zászló. Még az elrendezés is. 🙂 nincs bajom vele, csak érdekességképp

  5. Ezt mire kell használni? Az esemény idejére ez legyen a háttérképem? 🙂

  6. @Kovács Péter: semmire nem _kell_, de egyébként igen, ezzel várva az eseményt.

  7. Bocs hogy ide offolok, csak gondoltam szólok hogy a főoldalon az oldalsó Iphone8 esemény időpontja el van gépelve ( 06.05-re)

  8. @czegee: töröld a böngésződ gyorsítótárát (cache), vagy frissíts rá.


Add a Comment