iPhone 8 esemény háttérképek

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenféle túlzás nélkül kijelenthetjük, az év legfontosabb Apple eseménye mindig az új iPhone bemutatása. Erre idén szeptember 12-én kerül sor a cég új főhadiszállásán, amire már korábban kiküldték az egyedi grafikával ellátott meghívókat.

Rendszeres olvasóink már megszokhatták, hogy minden Apple esemény meghívóját kicsit átalakítjuk, “szifonosítjuk” és ezzel az új grafikával hirdetjük a saját élő közvetítésünket. A bannereken túl a csomagnak már évek óta elmaradhatatlan részét képezik a háttérképek. Mindig készítünk saját mintás változatot is, de az iDownloadblog gyűjtéséből is szemezgetni szoktunk.

iPhone 4/4s, iPhone 5/5s/5c/SE, iPhone 6/7, iPhone 6 Plus/7 Plus, iPad

Sajnos az Apple-nek idén se sikerült megakadályoznia, hogy az új készülékről hardveres vagy akár szoftveres információk ne szivárogjanak ki idő előtt, így megint úgy fogok leülni a közvetítés elé, hogy oké már ezt is tudtuk, de persze a remény ott lesz, hogy azért sikerül alami olyat is villantani, amin még mi is meg fogunk lepődni – és remélem, ez nem a magas ár lesz. Az új készülékre való váltás számomra szinte egyértelmű, de persze kíváncsi vagyok, mit is fog tudni. Emellett a 4K-s Apple TV érkezését várom talán a legjobban vagy akár egy új mini méretű iPadet, de ha ez lesz is valaha, akkor biztos nem ezen az eseményen.

   

Kattints a képekre az eredeti méretért! Ezek a háttérképek az iDownloadblogról származnak.

Te mit vársz az eseménytől?

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!