fbpx Skip to content

Az Apple az utóbbi években mindig variált a színekkel, és úgy tűnik, hogy ez idén sem lesz másképp. Egy teljesen új arany színnel találkozhatunk majd, ami sötétebb árnyalatú lehet a mostaniaknál.

iPhone 8 SIM tálcák

Erről már írtunk korábban, most azonban kiszivárgott a fenti, a pletykák esetén megszokott módon gyönyörűen pixeles kép két SIM-tálcáról is, amin a bal oldali valószínűleg már megegyezik az új színnel. Egyelőre nem tudjuk, hogy az Apple hogyan fogja hívni, de a “rézarany” avagy “rézvörös” egy sötétebb arany változat, ami inkább a barnásabb, pirosasabb árnyalatokat visel. Az alábbi képen összehasonlíthatjuk, hogy milyen is lehet a jelenlegi színekhez képest.

Arany iPhone SIM tálcák

Legalul természetesen a normál arany, középen a rozéarany, legfelül pedig a most kiszivárgott SIM-tálca látható. Azoknak, akik eddig arany készüléket vásároltak, minden bizonnyal tetszeni fog az új, sötétebb szín, én nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz majd ez élőben.

Időközben egyre több forrásból hallani, hogy szeptember 22-én minden dolgozót behívnak munkára a mobilszolgáltatók, ami azt jelenti, hogy akkor indulhat az új készülékek értékesítése. Mi pedig szeptember 12-én este 7 órától élőben közvetítjük itt a Szifon.com-on az új iPhone bemutatását. Töltsd le a naptáreseményt ide kattintva, hogy ne maradj le róla: Apple iPhone 8 esemény – Szifon.com!

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment