fbpx Skip to content

Volt már úgy veled, hogy nem találtad meg a haverod/párod egy nagyobb tömegben, vagy akár a rét közepén fényes nappal ilyen vagy olyan okokból kifolyólag?

Find'em haver kereső alkalmazás

Ismerős a szituáció, amikor a telefon mikrofonjába ordítod, hogy “Hol vagy? NEM HALLOK SEMMIT!” majd odatartod a füledhez és hallgatod, ahogy a vonal másik végén ugyanezzel próbálkozik a keresett személy, és végül mindketten feladjátok? Vagy amikor ránézel a telefonodra a nagyszínpad előtt két kedvenc számod között és 34 üzenetet számolsz a párodtól aki szeretne visszakerülni hozzád, de te elsodródtál a tömegben, és azóta nem talál?

A Find’em haver radar alkalmazásban a Facebook ismerősökkel lehet összekapcsolódni az appon belül, ennek révén lehetőség van egymás pozíciójának követésére. A készítőket már ismerhetitek, a Next Leap csapatáról van szó, akik húsvétkor bemutatták a Meglocsollappot, melynek igen nagy sikere volt!

A fejlesztők célja az volt, hogy ez egy olyan alkalmazás legyen, amit valójában nem kell állandóan használnotok. Fusson a háttérben, legyetek megtalálhatóak, de ennél többet ne kelljen vele foglalkozni. Akit keresnek, az hadd foglalkozzon a saját dolgával, aki keres, annak pedig legyen csak annyi dolga, hogy követi az irányt, amit az app mutat neki. Ha meg már nagyon közel vagytok, de nagy a tömeg, akkor jelezhettek egymásnak fényjelzéssel is a találkához. Az app ingyenes, és sok kényelmi funkcióval rendelkezik, melyek megkönnyítik a találkozást akár egy zsúfoltabb helyszínen is.

Find'em haver kereső alkalmazás

Funkciók:

  • Barátradar – Hagyd, hogy irányítson a telefonod, mutatjuk az irányt, neked már csak a közelébe kell kerülnöd!
  • Facebook kapcsolódás – Egyszerű és gyors kapcsolódás a haverjaiddal, ha nincs meg nekik az app, kétféleképpen is megoszthatod velük.
  • Térképes nézet – Ha már akkora a távolság kettőtök között, hogy csak így van értelme megnézni.
  • Értesítések mindenre – Az a lényeg, hogy ne kelljen semmivel törődnöd, te csak élvezd a fesztivált, a Find’em pedig intézi, hogy megtaláljanak. Ha keresnek, értesít, ha valaki jelezte, hogy kapcsolódna hozzád, értesít, ha valaki fényjelzést küld, értesít, és így tovább.

Gondoltak a privát szférára is. Az alkalmazásban bármikor ki- vagy bekapcsolható a saját pozíció megosztása a barátokkal. Ha valaki szeretne eltűnni picit, legyen meg a lehetősége, hogy ne lehessen megtalálni. Viszont felkészülek arra is, ha valaki úgy felejti. Ha valakinek ki van kapcsolva a saját pozíció megosztása, és keresik, kap róla értesítést, és visszakapcsolhatja, ha akarja.

Mi magunk még nem teszteltük élesben, de ha kimegyünk a Szigetre, vagy bármelyik másik fesztiválra, egészen biztos kipróbáljuk majd ezt a kis fesztivál asszisztenst, mivel ezek alapján, és az alapján, ahogy megismertük ezt a csapatot, egy nagyon kompakt kis appot hoztak össze nekünk ismét.

Tartsatok össze, de ha nem sikerül, legalább találjátok meg újra egymást, hiszen akkor igazi az élmény, ha megoszthatjuk másokkal!

[appstore id=”1135867964″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Őőő, izééé, elnézést, de nem erre van a gyári Find my friends? Mondjuk lehet hogy ez droidon is megy..

  2. @lalamper: A Find my friends jó, de nem értesít, ha egy haver keres téged, vagy éppen ezt ki is tudod kapcsolni, értesíteni fog, ha be kéne kapcsolnod. A kettő másra jó. 🙂


Add a Comment