fbpx Skip to content

Mára már megszokhattuk, hogy “mindenre van egy app”, nincs ez másképp nemzeti szokásainkkal, hagyományainkkal sem. A NextLeap fejlesztette Meglocsollapp férfiaknak, fiúknak, nőknek, és lányoknak egyaránt hasznos lehet.

Meglocsollap iOS alkalmazás

Azért készült, hogy megkönnyítse a locsolók dolgát azzal, hogy nem kell kölnit vadászni az utolsó pillanatokban, illetve, a visszajelzések alapján tudható, milyen kellemetlen tud lenni a nők számára, amikor egész nap “illatáradatban” kell lenniük a sok-sok különböző illatú és erősségű kölni hatására.

Ha az embert felkészületlenül éri a Húsvét, akkor sokszor a “Zöld erdőben jártam”-on kívül nem jut eszébe más locsolóvers. A Meglocsollapp szeretné a locsolóversek hagyományát is fenntartani azzal, hogy többféle, különböző kategóriájú verset tartalmaz, amivel a locsoló mutathat némi kreativitást az előző évhez képest, megszüntetve ezzel a korábbi évek monoton próbálkozásait.

Előnyök férfiaknak / fiúknak:

  • Nincs többé otthonhagyott parfüm/kölni, mivel szeretett szifonunk mindig a zsebünkben lapul. Ráadásul olcsóbb is, hiszen a parfüm a boltban pénzért van, az alkalmazás viszont ingyen letölthető!
  • Megszűnik a harc a locsolandóval, aki nem akarja a fején látni a 20. parfümöt hétfő reggel.
  • Locsolóversek, kategorizálva.
  • Népi hagyomány szerinti hideg vizes ébresztő szifon, vagy vödör víz formájában, de az utólagos vízfeltakarítás részt mellőzve.
  • Megosztás funkció, amivel a kiválasztott parfüm és vers elküldhető a locsolandó személy számára az univerzum összes appján keresztül, így a távoli lányok / nők sem kell, hogy elhervadjanak.

Előnyök nőknek / lányoknak:

  • Vége az “illatozásnak”! Az alkalmazás 100%-ban illatanyag-mentes! Ha csak Meglocsollappal engeded magad meglocsolni, akkor garantáltan nem lesz szükséged 2-3 hajmosásra a hétfői nap folyamán.
  • Jól eshet, hogy az aki meglocsol, szeretne kicsit kreatívabb, környezetbarát módon kedveskedni neked ezen a napon.
  • Nincs szükség arra, hogy felitasd a vizet a padlóról, miután egy vödör hideg vízzel nyakonöntöttek, és megspórolhatsz egy átöltözést is.
  • Távoli szerettedtől is kaphatsz egy kártyát, amivel érezheted, hogy hiába a távolság, akkor is törődik veled.

Meglocsollap iOS alkalmazás

A Meglocsollapp egy nagyon kompakt alkalmazás, ami az iOS mellett természetesen Androidra is elérhető. Biztos lesznek olyanok, akik a hagyományos módon fogják kivitelezni a locsolást, de a Meglocsollapp egy alternatívát kínál azok számára, akiknél így hozta a kényszer, vagy csak szeretnének beújítani valamit az ünnep alkalmából.

[appstore id=”1224947506″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment