fbpx Skip to content

Látszólag a semmiből jelentette be Dwayne Johnson saját Twitter profilján, hogy hamarosan az Apple-lel közösen készített rövidfilmben jelenik majd meg – amit az Apple időközben már közzé is tett.

Dwayne Johnson X Siri film

A rövidfilm címe egyébként The Rock X Siri, ahogy a plakát is mutatja, és tényleg rövidfilmről van szó, mert mindössze 3:45 hosszú, tehát gyakorlatilag egy hosszabb reklám. A színész szerint ez a legnagyobb, legmenőbb, legszexisebb, legkedvesebb kisfilm, ami valaha is megjelent.

 


 

Dwayne legfrissebb, már megjelent filmje a Baywatch, de emellett számos sikeres filmben szerepelt, úgy mint a San Andreas, a Vaiana, a Központi hírszerzés, a Halálos iramban részei, a Pain and Gain, a Hercules, és még sorolhatánk azt a további 30-40 filmet, amelyben vagy főszereplő volt, vagy kiemelt mellékszerepet vállalt.

Nektek hogy tetszett?

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Dwayne akarhanyszor kimondta hogy Hey, Siri! – abban a pillanatban meg az en Sirim is aktivalodott :DDDDD

  2. Megy a “hey Siri” töltés nélkül is? Hogy kell be állítani?

  3. @White64GB: iPhone 6s vagy újabb készülékeken megy töltés nélkül:

    Ha iPhone 6s vagy újabb, iPad Pro (12,9 hüvelykes, 2. generációs), iPad Pro (10,5 hüvelykes) vagy iPad Pro (9,7 hüvelykes) készüléke van, bármikor használhatja a „Hey Siri” felszólítást. Ha iPhone 6 vagy korábbi készüléke van, illetve ha egy másik iPad vagy iPod touch modellt használ, először a tápforráshoz kell csatlakoztatnia.

    https://support.apple.com/hu-hu/HT204389

  4. Köszönöm. Akkor majd September után lesz hey Siri. Már csak azt kel tudnom hogy írom át a nevem White128GB-re 😀


Add a Comment