Új Apple reklám: Dwayne Johnson és Siri egy rövidfilmben

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Látszólag a semmiből jelentette be Dwayne Johnson saját Twitter profilján, hogy hamarosan az Apple-lel közösen készített rövidfilmben jelenik majd meg – amit az Apple időközben már közzé is tett.

Dwayne Johnson X Siri film

A rövidfilm címe egyébként The Rock X Siri, ahogy a plakát is mutatja, és tényleg rövidfilmről van szó, mert mindössze 3:45 hosszú, tehát gyakorlatilag egy hosszabb reklám. A színész szerint ez a legnagyobb, legmenőbb, legszexisebb, legkedvesebb kisfilm, ami valaha is megjelent.

 


 

Dwayne legfrissebb, már megjelent filmje a Baywatch, de emellett számos sikeres filmben szerepelt, úgy mint a San Andreas, a Vaiana, a Központi hírszerzés, a Halálos iramban részei, a Pain and Gain, a Hercules, és még sorolhatánk azt a további 30-40 filmet, amelyben vagy főszereplő volt, vagy kiemelt mellékszerepet vállalt.

Nektek hogy tetszett?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. @White64GB: iPhone 6s vagy újabb készülékeken megy töltés nélkül:

    Ha iPhone 6s vagy újabb, iPad Pro (12,9 hüvelykes, 2. generációs), iPad Pro (10,5 hüvelykes) vagy iPad Pro (9,7 hüvelykes) készüléke van, bármikor használhatja a „Hey Siri” felszólítást. Ha iPhone 6 vagy korábbi készüléke van, illetve ha egy másik iPad vagy iPod touch modellt használ, először a tápforráshoz kell csatlakoztatnia.

    https://support.apple.com/hu-hu/HT204389

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!