fbpx Skip to content

Kijelenthetjük, hogy az iPhone SE igen népszerű. Sokak nagyon szeretik az iPhone 5, 5s kialakítást, méretét, ezért választják az SE-t. Nem mellékes, hogy az ára nagyon vonzó volt már a megjelenésekor, és az sem elhanyagolható, hogy többségében az iPhone 6s tudását örökölte.

iPhone SE

Az iPhone SE-nek már frissülnie kellett volna – és valójában frissült is: nagyobb tárhelyet kapott nemrég. Azonban ez kevés, és mi is úgy gondoljuk, hogy bizony ebben a méretben még van potenciál. Persze ezek még csak pletykák, azonban néhány külföldi portál szerint nem kizárt, hogy az Apple ősszel piacra dobja az új iPhone SE-t is.

Korábban is volt már pletyka arról, hogy az Apple fejleszti az SE vonalat: Ming-Chi Kuo azt állította, hogy a cég nem fogja frissíteni az iPhone SE-t 2017 első felében, igaza is lett, de arról nem tett említést, hogy az év második felében kapunk-e vagy sem frissítést ehhez a típushoz.

Májusban már mi is írtunk arról, hogy az iPhone 8 mellett érkezhet SE 2 is. Mi nagyon örülnénk, ha az Apple erre a vonalra is figyelne, mert szerintünk az SE az egyik legjobb ár-érték arányú iPhone modell.

Ti örülnétek, ha az Apple új iPhone SE-t adna ki?

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. En orulnek neki. Feltetelezem, hogy az i7 hardveret kapna (A10) es az meg egy ugrast jelentene mind sebessegben mint uzemidoben 🙂
    Nagyon jo megoldas lenne!
    Remeljuk minden uj model 64gb-rol indul majd 😉

  2. Nem lesz! Már több forrás lehozta, hogy nem fejlesztik tovább.

  3. 2 hónapja vagyok SE tulaj, magyon jó telefon, csak jót tudok mondani róla.
    Remélem folytatják a 4″ vonalat!
    Ha lesz új, nem váltok, mert ez a telefon még évekig a telefonom lesz! 🙂

  4. Szerintem sem lesz. Pedig ár/értékben nincs jobb. És szerintem tudásra sem lehet panasz. Mindamellett a külső 10/10-es

  5. Ha 2-3 évente nem csinálnak vele semmit, csak beteszik az aktuális iPhone SoC-ját és kameráját, engem megvettek egy életre.

  6. Ugyanez. Tavaly tavasszal megvettem, imádom, nem kell nagyobb.

  7. SE-t használtam hosszú ideig, nagyon meg voltam vele elégedve, mondván nem kell nagyobb telefon.
    Majd sokak unszolására váltottam i7-re, de nem bántam meg. Nekem az új SE már nem lenne alternatíva.

  8. Hogyan lehetséges, hogy árukereső oldalon számos magyar boltban még kapható 16 GB-os SE, kb 6 ezerrel olcsóbban mint a 32 GB-os?

  9. @scarabeus: felvásárolt készlet, ami még nem kelt el?

  10. Akkor bár nem teljesen ide vág feltennék egy kérdést a sok SE tulajnak!
    Ha vki használ hozzá series1-es órát és rajta van az IOS11 beta+OS4 tudnak-e kapcsolódni wifi-n mint ahogyan tették ezt a hivatalos 10.xx + OS3.x párosításban???

    Amugy egyetértek az előttem szólókkal, ha csak a belsőt frissítik is akkor is nálam ez marad a nyerő méret.
    De ha megoldják a teljes kijelzőt ebben a méretben és nem lekerekített oldalfallal, akkor sok plusz vevőt is tudnának vele nyerni, hiszen az több lenne mint 5″ !

  11. gunar: neked mennyit romlott a hasznalati ido az ios11-el?

  12. @kchris: Úgy kb 30%-ot a nap végére az utolsó beta-val. Mert az első az vmi nagyon gáz volt az elmúlt IOS-ek első beta-ihoz képest. Mostanra egészen használhatóvá vált, de persze van még idő hogy kiforrjon a kiadásig. Ezt mindig figyelembe kell venni! A 10-es beta-k is hol ilyenek hol olyanok voltak akku tekintetében még a kiadás után is.
    Ami engem zavar hogy pl a kommunikáció az óra és a teló között messze van a teljestől ha csak pl egy samu gear2 és az iphone kapcsolatát nézem akkor is. Valójában szinte zéró a kapcsolat megszakadását jelző ikon a figyelem felkeltésére. A többi hiányosságról nem is beszélve, de nem ebbe cikkbe vág.

  13. koszonom, en valtottam 7-rol plusra a napokban es en mar azonnal a betat tettem fel… igy nem tudtam mihez viszonyitani 🙂


Add a Comment