fbpx Skip to content

Szinte napról-napra jönnek új pletykák az új készülékekkel kapcsolatban, azonban most végre egy iPhone SE 2-vel kapcsolatos kép is megjelent a világhálón.

iPhone SE 2

Az iPhone SE az egyik kedvenc készülékem, mivel kifejezettem szerettem korábban az iPhone 5 és 5s formavilágát, és a készüléket is. Az elmúlt napokban előkerült a fenti kép a SlashLeaks-től, amin egy teljesen új hátlapot láthatunk. A képek kapcsán több eshetőség is felmerült, egyesek szerint ez lesz az iPhone SE 2, mások szerint pedig épp hogy a 7s hátlapja. A papíron látható az Ion-X felirat is, ami a kijelző üvegére utal. Az Ion-X jelenleg az Apple Watch Sport órában található meg, és elvileg strapabíróbb, mint a jelenlegi iPhone üvegek (bár én sajnos nem ezt vettem észre, de ez csak személyes tapasztalat).

Ennyi lenne az iPhone SE 2 pletyka, időközben pedig kikerült egy szép 3D-s render videó és néhány kép az iPhone 8-ról, ezt is érdemes megnézni.

Az elmúlt hetekben olyan képek szivárogtak ki az iPhone 8-ról, amin nem látszik a hátlapi ujjlenyomat-olvasó, így azt kell mondjam, hogy jelenleg fogalmunk sincs, hogy az hova fog kerülni. Én csak reménykedek, hogy az Apple nem ad ki egy olyan készüléket, aminek a hátulján van az ujjlenyomat-olvasó.

iPhone 8 render

iPhone 8 render

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. nem vagyok benne biztos, hogy jól látom, de ha ennek végre nem áll ki a kamerája, akkor instant get 🙂

  2. @gurgox: Attól függ mit nézel. Az iPhone 8 kamerája kiáll, akárcsak eddig. Az SE kamerája em áll ki, akárcsak eddig. 🙂

  3. ????

  4. @BoRRoNeo: igaz-igaz!
    A felső képen, az SE2-n pedig nem látszik a kamera, mert az csak egy kivágott hátlap.

  5. Senkinek nincs kínai ismerőse, hogy lefordítsa mi van írva a papíron itt-ott? Csak kiváncsiságból… ????

  6. @gabor23: Google Translate app, lefotózod vele, és az ujjaddal kijelölöd a kívánt szöveget. sajnos semmi érdekes nincs rajta amúgy.


Add a Comment