fbpx Skip to content

Sokak szerint a nyár az év legjobb része. Igaz, meleg van, sőt, túlzottan meleg van sokszor, de ilyenkor nincs olyan nap, hogy ne lenne egy jó program, amire szívesen elmenne az ember. A szabadságok nagy részét is ekkora időzítik a munkavállalók és persze a diákoknak is ekkor van a jól megérdemelt nyári szünet.

Megszaporodnak ilyenkor az esti sörözések, kerti partik, medencés bulik, kempingezések, és persze a zenei fesztiválok is az évnek ebben a szakaszában tetőznek, sőt, sok esetben alig van egy-két nap két esemény közt. Bármi ilyen esemény és némi alkohol, na meg persze a balszerencse melegágya tud lenni egy készülék-sérülésnek, de nem kell megijedni, mi felkészülten várunk benneteket, bármi is történt a telefonotokkal.

A fesztiválokon a telefonok igencsak szélsőséges körülményeknek vannak kitéve. Ki kell bírniuk a tűző napsütést, a folyamatos használatot és akár a napokon át szakadó esőt is, és akkor még porról és koszról nem is beszültünk, na meg persze arról se, hogy ilyenkor elég sokan elejtik le a telefonjukat, beesik a tömegbe és akár páran át is táncolnak rajta, amit aztán igazán nem szeret egyik készülék se. A nyári időszakban jelentős mértékben megszaporodik a betört kijelzős iPhone-ok száma a szervizünkben, és nem meglepő módon a legtöbbjük valamelyik zenei fesztivál áldozata lett.

iPhone koncertfelvétel

Fesztiválozni nem olcsó mulatság, évről-évre egyre drágábbak a belépők, a sör is szinte minden évben többe kerül, mint előtte, és persze még valamivel jól is kell lakatnunk magunkat. Éppen ezért nem szeretnénk, ha bárki is azért kényszerülne hosszú hetekre, hónapokra törött kijelzős iPhone használatára, mert a fesztiválozás után már nem maradt pénze, hogy a telefonja is megkapja a kellő törődést és új kijelzőt kapjon. A nyár folyamán forgó rendszerben szeretnénk minden pókhálósra tört előlappal rendelkező készülék tulajdonosán segíteni egy kedvezményes árú kijelzőcserével.

Az avatatlan szemnek az elmúlt pár év iPhone-jai ugyanúgy néznek ki, és valóban, ha az iPhone 6-ot, 6s-t és 7-et szemből nézzük, akkor az égvilágon semmi különbséget nem látunk köztük (hacsak a hátlap színét nem nézzük a kijelző körül, mert az árulkodhat). Szervizes szemmel viszont már óriási a különbség, hiszen máshogy kell némileg kinyitni a három készüléket és a csatlakozók is máshol kaptak helyet. Az iPhone 6 és 6s kijelzőjét még a klasszikus, felfelé kihajtós módszerrel kell eltávolítani a készülékből, de a 7 esetén már a könyv-szerű, oldalra hajtós módszer az, ami nem okoz kárt a szalagkábelekben. Abban viszont minden készülék megegyezik, hogy a kijelzőcseréhez az akkumulátort le kell választanunk az alaplapról és a kijelző csatlakozóit védő shieldet is el kell távolítanunk, ahogyan az is megegyezik ezeknél a készülékeknél, hogy a Home gombot, előlapi kamerát és társait át kell szerelnünk az új panelra.

Fontos megjegyeznünk, hogy nálunk, az iSamuraiban kizárólag csak gyári minőségű érintővel és LCD-vel felszerelt előlapokat szerelünk be nektek, nem pedig olcsó, kínai, rossz minőségű utángyártottat. Ennek köszönhetően a kijelzőink színhelyesek, az előlap tökéletesen passzol a készülékházhoz, nem áll el sehol, mindenhol megfelelően illeszkedik és kellően strapabíró is. A piacon elérhető legjobb minőségű alkatrészért válassz minket, válaszd a minőséget!

A következő két hétben az alábbi készülékek kijelezőit cseréljük kedvezményes áron: iPhone 6, 6s, 7. Természetesen mint mindig, most is jár a 6 hónap garancia és a csere is csak 1 órát vesz igénybe. Két hét múlva pedig újabb készülékek kijezőit fogjuk a fesztiválos akciónk keretében cserélni. Kattints ide a részletekért, ne maradj le róla!

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. @iben: javítva köszi.


Add a Comment