Újabb Apple reklám, ezúttal az Emlékek funkcióról és a Földről

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fotók alkalmazás nem csak arra jó, hogy a fotókat, videókat tároljuk benne, hanem az Apple már évek óta fejleszti például arcfelismeréssel. Múlt évben például az Emlékek nevű funkciót kaptuk meg, amiben az Apple algoritmusai segítségével hozhatunk létre rövid videókat.

Emlékek Apple reklám

Ezeket az Apple folyamatosan fejleszti, az alábbi videóban pedig nagyon ügyesen be is mutatja. Én néha egyébként szoktam használni ezt a funkciót, a videókat testre lehet szabni, így akár rokonoknak ismerőseknek is elküldhetjük őket. Nézzétek meg a reklámot.

Az Emlékek használatához lépjünk be a Fotók alkalmazásba, majd a második fülre nyomva megtaláljuk a rövid kisfilmeket. Az alábbi videó segíthet:

Az Apple számára fontos földünk, és ezért folyton próbál tenni valamit. Például rengeteg fát telepített az új főhadiszállására, ami hatalmas napelemeket használ. Egy korábbi videót is érdemes megnézni, ami iPhone-nal készült, és a Földünket mutatja be, ezt a kényes ökoszisztémát:

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!