fbpx Skip to content

Az Uber óta a Taxify az egyetlen olyan hivatalos taxi szolgáltató hazánkban, ahol ténylegesen Uber színvonalt kapunk, most pedig egy törökországi álomutazást nyerhetünk a kuponkódunkkal!

taxify kuponkod

A Taxify alkalmazása rendkívül hasonlít az Uberéhez, azonban itt ténylegesen taxit fogunk rendelni, taxiórával, sárga autóval és a magyar jogszabályoknak megfelelően. Az alkalmazáson belül itt is fizethetünk kártyával, de készpénzes fizetésre is van lehetőség. Az utazás alatt az alkalmazás és a taxióra is mér, utóbbi lesz a mérvadó, de hasonló árnak kell lennie az alkalmazáson belül is.

Taxify alkalmazás Taxify alkalmazás

Ahogy láthatjuk, GPS alapján, illetve a kis pöttyöt az adott helyszínre rakva rendelhetünk autót. Az app mutatja, hogy merre vannak a szabad Taxify-os autók, és mennyi idő alatt érnek hozzánk. Tényleg egyfajta Ubert kapunk, minden menüpont rendkívül hasonló.

A magyar jogszabályoknak megfelelően az árképzés a következő:

  • Alapdíj: 450 Ft
  • Várakozás: 70 Ft/perc
  • Kilométer díj: 280 Ft

A Taxify-on belül elmenthetjük a kedvenc helyeinket is, mint például munkahelyünk címét és fuvar végén értékelhetjük is a sofőrt is.

Június 19-től egészen július 9-ig egy törökországi utazást nyerhetünk, ha használjuk a Taxify alkalmazást, ehhez pusztán az alkalmazáson belül a promóciós fülön kell megosztatunk a saját kupon kódunkat, amivel mi és az utazó is 1000Ft kedvezményt kap. Bővebben ide kattintva olvashattok róla.

Taxify kupon kód

Amennyiben még nem próbáltad ki a Taxify-t és szeretnél az első utazásodból is már 1000Ft kedvezményt, akkor használhatod a mi kódunkat is, jelen esetben a “SZERGELYGKK”-t. 🙂 Azonban ezután mindenképp a sajátodat oszd meg a fent látható opciókkal, hogy részt vehess a játékban és még többet utazz kedvezményesen!

(A cikkben lévő promóciós kódot néhány nap múlva levesszük, mivel nem célunk a játék megnyerése. Azonban mi sem vagyunk saját magunk ellensége, így néhány napig bárki használhatja, hogy az első utazása kedvezményes legyen.)

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment