fbpx Skip to content

Az iOS 11 első bétájában először az iPadre érkeztek meg a drag and drop funkciók, melyekről ebben a cikkben írtunk már korábban.

iOS 11 drag and drop iPhone-on

Időközben azonban @stroughtonsmith felfedezett olyan beállítási lehetőségeket is, amivel az iPhone-on is kényelmesen lehet ezt a funkciót használni és ez részben már elérhető az első bétában is. Az alábbi videókban láthatjuk, hogy bizony bármikor bármit rakosgathatunk a szoftverben, ha azt az Apple majd engedélyezi az újabb bétákban. Remélem fogja, mert ezzel rengeteg időt spórolhatunk meg, illetve sokkal kényelmeseben használható tőle az iOS 11 rendszer.

Bizonyos esetekben mi is kipróbálhatjuk az iPhone-on a drag and drop funkciót. Egyelőre még csak egy hibának tűnik, hogy iPhone-on is működik, de remélem még csak egy félkész funkció, ami a következő iOS 11 bétában benne lehet.

 

 

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. “az iPhone-on is kényelmesen lehet ezt a funkciót használni”

    ????????????

    Úgy vettem észre, hogy ez még az iPad minin is nagyon messze van a kényelmestől, de egy harmad vagy negyedakkora kijelzőn majd biztos az lesz. ????
    A videóitok is látszik, hogy valószínűleg sokkal gyorsabb lenne az eddigi megoldás a másik alkalmazásba másolásra, de hogy kényelmesebb az biztos.

  2. Valaki segítsen hogy 11 bétát hogy tudom fel tenni iPhone 7 plusra??

  3. @doglegy: mivel jelenleg csak fejlesztői béta van, így fejlesztőként belépsz a fejlesztői központba, letöltöd a fejlesztői béta profilt a készülékre. nyilvános béta egyelőre nincsen, de még júniusban elérhető lesz.

  4. Felraktam nekem teccik 🙂


Add a Comment