fbpx Skip to content

Ismét érdekes alkatrészek láttak napvilágot, amik szerintünk eredetiek. Korábban már volt róla hír külföldi oldalakon, hogy elindult az iPhone 8 tömeges gyártása, az Apple hatalmas mennyiséggel készül az őszi rajtra.

iPhone 8 előlapi üveg és hátlap

Ezt bizonyítja a fenti kép is, a tömeges gyártásnál nyilván sikerül 1-1 alkatrészt kihozni, jelen esetben egy előlapi és egy hátlapi üveget. Az új, vékonyabb iPhone 8 hátlapján nem látszik ujjlenyomat-olvasó, így valószínűleg az Apple képes volt a kijelzőbe építeni azt, vagy esetleg teljesen elhagyni, bár utóbbi nem valószínű.

iPhone 8 előlapi üveg és hátlap

Bal oldalt láthatók a hetes modellek, jobb oldalt pedig az iPhone 8 elő- és hátlapja, aminél a kamera függőlegesen helyezkedhet majd el. Érdekes lehet újra majd egy üveg hátlappal találkozni, legutóbb ezt az iPhone 4s-nél tette meg az Apple. Az eddigi pletykák alapján érkezik az OLED kijelző és a írisz/retina szkenner is. Az iPhone 8-ról bővebben ide kattintva tudtok olvasni.

[newsletter_signup_form id=3]

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Vajon mi fog kerülni a felső két sarokba mert az a terület nemigazán elég a térerő, szolgáltatónév, 4G/wi-fi, óra és üzemidő kijelzésére. Remélem választható lesz hogy mondjuk az a terület fekete legyen és a kijelző a kamera/hangszóró alatt kezdődjön. Amúgy ez nekem nagyon tetszik és igy konkrétan nincs káva. Ezzel az Apple tarolni fog. De minek/kinek a 7s? Többet ér a 7 aminek le fog esni az ára…

  2. Na ez azért már ígéretes 🙂 Nem is tudom, ki hitte el a hátlapi TouchID szenzor mesét…

  3. @Patrik9208: Én sem értem, hogy a “8”-as mellett, kinek akarják majd eladni a 7S-t..

  4. Kinek? Annak aki nem akar 300-400 ezerért telefont venni!

  5. Remélem lesz hasonló kijelzővel SE utód is, csak nehogy annak is az oldala olyan legyen mint a nagyobbaké. Jó az ahogyan most van sima lap.

  6. ez a hátlap undorító… már nem az üveg miatt, az önmagában szép de ahogy ki van emelve a dupla kamera az nagyon gáz. ez tuti nem eredeti vagy ha igen akkor az apple nagyon mellényúlt.


Add a Comment