fbpx Skip to content

Az Apple minden évben megajándékozza a WWDC eseményre látogatókat: idén Levis kabátot és néhány egyedi kitűzőt kaptak ajándékba azok, akiket kisorsoltak, és így megvásárolhatták az 1599 dolláros jegyet. 🙂

WWDC17 LEVIS kabát és kitűzők

Nyilván nem az ajándékokért mennek a fejlesztők, hanem amiatt, hogy ott lehessenek a magyar idő szerint ma este 7 órától kezdődő élő eseményen, illetve azokon a kurzusokon, amiket a következő napokban tart az Apple. Korábban már írtunk róla, hogy az elmúlt években az iOS alkalmazás fejlesztők 70 milliárd dollárt kerestek, így természetesen saját érdekük ott lenni az Apple legnagyobb fejlesztői konferenciáján, a WWDC-n.

Az elmúlt években már volt hátizsák, illetve WWDC-s pulóver is az ajándékok között, most pedig a már fent említett Levis kabátot kapták a fejlesztők. A kabát mellett találhatók a csomagban kitűzők is, melyek között láthatjuk például a klasszikus, színes Apple logót, és a Swift logóját. Egyébként különböző darabokat kaptak az emberek, mert az egyik fotón láthatjuk tevékenység ikont is, illetve mindenki személyre szabottan talált egy kerek zászlós darabot is a csomagban az országának megfelelően.

WWDC17 kitűzők

WWDC17 LEVIS kabát és kitűzők

WWDC17 kitűzők

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment