fbpx Skip to content

Régi olvasóinknak nem újdonság, hogy az Apple médiaeseményeit mi is közvetítjük, magyarul, mintegy szinkrontolmácsolva. Ezeknek az eseményeknek az Apple meghívóját, grafikáját mindig szifonosítani szoktuk és ezzel az új egyedi grafikával promózzuk a saját eseményünket.

A bannereken felhasznált grafikából rendszerint háttérképet is készítünk, hogy a legnagyobb rajongók ezzel várhassák az Apple nagy bejelentéseit. Ez most sincs másként, elkészítettük a WWDC17 szifonos háttérképeit.

Számomra az idei WWDC semmi izgalmat nem okozott eddig, szoftverből semmi kiszivárogtatás nem volt még és az esetleges új hardverek se hoztak nagyon lázba, viszont egy valami miatt nagyon várom az eseményt. Ez pedig nem más, mint hogy már szinte biztosan várható, még ha nem is drasztikus termékfrissítés a MacBook Pro-k terén. Gépváltás küszöbén állok, sőt, lehet most meglépem a 13-asról 15-ösre váltást és kíváncsian várom, hogy mennyivel lesz gyorsabb az új modell. Változik-e a Touch Bar-os gépek ára, megéri-e az újat megvenni vagy a kifutó modell a kedvezőbb ára miatt jobb vétel lesz-e? A sok szoftveres újdonságon túl hétfő este ez is kiderül és remélem, a szoftverek is hoznak akkora újdonságot, hogy várjam, mikor jelennek majd meg hivatalosan. A cikk témája viszont nem az, hogy én miért várom az idei WWDC-t, hanem a háttérképek.

WWDC17 Szifon háttérkép
iPhone 4, 4s

iPhone 5, 5s, SE

iPhone 6, 7

iPhone 6 Plus, 7 Plus

iPad

Szokásos módon a szifonosított grafikás háttérképeken kívül az Apple eredeti meghívójáról ismert grafika helyet kapott. Ezeket összegyűjtve itt találhatod meg.

WWDC17 Apple háttérképek

Az esemény  június 5-én hétfő este 7 órakor kezdődik. Ide kattintva hozzáadhatod a naptáradhoz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Ha eddig draga volt a 15-re valtas akkor ezutan is most lesz… ha 13-as geped van akkor nagyon komoly gepnek kell lenni hogy mondjuk 2-3kilonal tobbre beszamolodjon. ha 900-ra vesszuk az ujat.. 6kilot kell hozzatenni, leirhato afa eseten az lejon.. ha ilyen nagysagrendben jatszik az ember az arakkal akkor a “megeri” viccesen hangzik – hacsak nem keres extra penzeket a geppel az ember akkor viszont +/- 1kilo nem oszt nem szoroz… en vegigjartam ezt, 13-as mid14-est csereltem 15-osre.. 3 kilo eladas majdnem 2 kilo afa, meg mindig majdnem fel millat melle kellett tenni.. sok!

  2. Sziasztok. Streamen hol lehet nézni élőben eredetiben, vagy általatok szinkron kommentelve?

  3. @tfabry: szokás szerint az Apple weboldalán, vagy az Apple TV-n az Apple Events appban, illetve itt a Szifonon majd a live oldalunkon, amit holnap a nap folyamán fogunk élesíteni.

  4. Köszi 🙂


Add a Comment