fbpx Skip to content

Minden jel arra mutat, hogy az idei, jövő hét hétfőn megrendezésre kerülő WWDC-n frissülhetnek a MacBook Pro gépek.

WWDC17 MacBook Pro frissítés

Az Apple 2016-ban mutatta be a vékony, USB-C-s, Retina kijelzős gépeket, amikkel aztán több probléma is volt, azonban mára már szoftveresen is javított a cég rajtuk. A Touch Bar-os gépek sajnos hazánkban rendkívül drágák, azonban az utóbbi hetekben az APR-ek már akciósan adják őket, akár 150.000Ft-nyi kedvezménnyel. Érdekes még, hogy a külföldi Apple Store-okban növekedett a szállítási idő, így ezek az apróságok arra utalnak, hogy várhatóan frissülhet a 13-as és 15-ös Retina MacBook Pro.

Alapjában véve így a WWDC előtt már nem érdemes semmilyen hardvert venni. Érdemes megvárni az eseményt, ha esetleg új készüléket szeretnénk vásárolni. Természetesen ez a frissítés pusztán egy 0.1-0.2 GHz-cel gyorsabb processzor és ezzel együtt GPU upgrade lehet, így jelentős gyorsulásra ne számítsunk. Ez leginkább arra jó, hogy a kifutó gépek még olcsóbbak lehessenek, és a fenti APR akció ezt mutatja.

A WWDC17 eseménye jövő héten hétfőn, hazai idő szerint este 7 órakor veszi kezdetét. Kattints ide, és add hozzá a naptáradhoz! 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment