Most már böngészőből is feltölthetünk képeket az Instagramra

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Instagram hétről-hétre frissül, legutóbb például megkapta az albumokat, most pedig végre már böngészőből is teljesértékűen használhatjuk.

Instagram iPadre

Eddig is elértük a profilunkat, azonban most már képeket is feltölthetünk a kedvenc böngészőnkből. Ez leginkább az iPad tulajdonosoknak kedvez, mivel nem kell használni Instagram alkalmazást, ami továbbra is csak az iPhone-ra van optimalizálva. Nem is értem, miért nem készített az Instagram egy rendes iPad-klienst.

A használatához csupán indítsuk el a Safarit az iPaden, majd pedig jelentkezzünk be. Alul már láthatjuk is a kamera ikont, melynek segítségével feltölthetünk bármilyen képet. A jó hír az is, hogy végre fektetett módban is használhatjuk az Instagramot, bár ez nem néz ki olyan jól sajnos, sokszor a képeket levágja.

Instagram iPadre

Az iPad mellett természetesen Mac-ről vagy PC-ről is feltölthetünk már képet a böngésző segítségével, tehát adott esetben már nem kell átküldenünk a telefonunkra a fotót, amit szeretnénk feltölteni.

Ti használjátok az Instagramot iPaden?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Végre! Mondjuk ahhoz képest, hogy már 2 éve is ledöbbentem azon, hogy nincs desktop feltöltés. Bár még annyira nem örülök, mert PC-n egyelőre még semmi változást nem látok.

  2. Kicsit utánanéztem ennek a desktop PC feltöltésnek. Elég favágó módszer. Chrome-ban elmegyünk az instagram oldalunkra majd developer windowban át kell állítani mobil nézetre. Akkor megkapjuk azt az ablakot, ami fent van az iPadnál. De csak képet tudunk feltölteni és ennyi! Semmi extra. Se szűrő, se effektek… semmi 🙁
    Tényleg ez lenne?

  3. Tök mindegy. Nagyon gagyi lett az insta. Reklámok. Stb… illetve mindeg agyament már rajta van. Régebben elitebb volt. Nem baj így majd a 14 évesekkel is teli lesz. 🙁

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!