Most már albumokat is feltölthetünk Instagramra

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Frissült az Instagram és most már albumokat is feltölthetünk a profilunkra, mindezt pedig egyetlen poszt alatt.

Számomra ez az album feltöltés mindig is hiányzott picit, bár ilyenkor készíthettünk úgynevezett kollázsokat, de akkor a képek viszonylag kicsik voltak. Mostantól azonban a már fent említett funkciót is megkaptuk. De hogyan is kell elképzelni ezt?

Lényegében mikor új képet posztolnánk az Instagramra, akkor nem csak egy képet, hanem akár 10-et is kiválaszthatunk, és nem csak fotókat, hanem videókat is. Így egyfajta album jön létre, amit vízszintesen lehet majd görgetni. A képeket lehet egyenként filterezni és mások külön lájkolhatják is. Érdemes megnézni az alábbi videót, mert ebben az összes új funkciót láthatjuk:

Az új funkcióhoz frissíteni kell az Instagram alkalmazást, majd pedig idővel mindenkinél elérhetővé válik. Egyelőre még csak fokozatosan kapcsolja be a felhasználóknál a cég. Ezek a posztok jelenleg még csak négyzetes formában érhetőek el, így a képeinket le kell majd vágnunk adott esetben. Egyébként az Instagram saját profilján már láthatunk egy ilyen albumot:

A post shared by Instagram (@instagram) on

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!