fbpx Skip to content

Szinte biztosra vesszük, hogy az iPhone 8 teljes képernyős lesz, főleg legutóbbi pletykák, információk után.

Ez persze azt is jelenti, hogy részben megváltozhat majd az iOS rendszer, számtalan új funkciót kaphatunk, és frissülhet a kinézete is telefonnak. Az új, nagyobb kijelzőfelület láthatóan több opciót tartogathat nekünk, főleg az alkalmazások megjelenése és funkciói változnának meg nagyon hamar. Az alábbi videóban vizuálisan is láthatjuk a fenti elmélkedést, hogy milyenek is lehetnek majd a népszerű alkalmazások és fotók nézegetése az iPhone 8 kijelzőjén.

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Úgysem ilyen lesz.

  2. Úgy lesz teljes képernyős, mint a Samsung, alul-felül fekete csíkkal. Ez a koncepció a képbe lógó hangszóróval és kamerával több szempontból is értelmetlen és megvalósíthatatlan.

  3. nem tudom, honnan ered az iPhone 8 megnevezés, de elég valószerűtlennek találom. Szerintem jön augusztusban a szokásos frissítés, 7S néven, majd a karácsonyi szezonra időzítve (persze szigorúan véletlenül) egy jubileumi készülék. iPhone 8 majd 2018 őszére várható, ha az Apple nem borítja fel az eddigi termékelnevezési logikáját. Szóval, biztos, hogy ez a cikk az iPhone 8-ról szól? Mert hogy a Blikk szintnén gondolkozó emberek iPhone 8-nak hívják a jubileumi készüléket rendben van. De pont egy ilyen blog, amelyet sokkal mélyebb tudással rendelkezők írnak?

  4. @airness23: augusztusban nem jött eddig új iPhone, szeptemberi megjelenés szokott lenni.

    az iPhone 8 név kapcsán már többször volt szó arról, hogy mivel minden külföldi oldal is iPhone 8-ként hivatkozik az új készülékre, ezért szerepel itt is iPhone 8, ha tetszik neked vagy nekünk, ha nem.

  5. Én kíváncsian várom. Telefon csere előtt vagyok.


Add a Comment