European Cycling Challenge – vegyél részt a kerékpáros-kihívásban Budapesten ezzel az alkalmazással!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2017-ben Budapest is csatlakozott a European Cycling Challenge-hez, az európai városok közötti legnagyobb kerékpáros versenyhez. A május 1. és 31. közötti kihíváson a főváros más európai városokkal mérheti össze magát a kerékpáros közlekedésben.

Európai kerékpáros-kihívás

A verseny időtartama (május 1–31.) alatt a részt vevő európai városokban a kerékpárral közlekedők az ingyenesen letölthető Naviki mobilapplikációt használva versenghetnek egymással a megtett kilométerek alapján. Ha nem rendelkezünk kerékpárral, akkor használjuk a MOL Bubikat!

A városon belüli és az európai városok közötti játékos versenynek köszönhetően egyre többen választják a városi közlekedéshez a kerékpárt. Az évente megrendezett rangos európai versenyen tavaly 52 városból 46 ezren körülbelül 4 millió, kerékpárral megtett kilométert rögzítettek a mobilapplikációban.

2017-ben Budapest 50 várossal mérheti magát össze!

Az ingyenes Naviki mobilapplikáció letöltését követően a „Beállítások” menüben lehet regisztrálni felhasználónév, e-mail-cím, jelszó megadásával, és máris lehet gyűjteni az almazöld MOL Bubi kerékpárokkal vagy saját bringával megtett kilométereket. A Beállítások –> Versenyek menüpontban lehet a részvételt jelezni az ECC2017 fülön, Budapest kiválasztásával. Ezután ha bármikor MOL Bubival vagy kerékpárral közlekedik, lépjen be az applikációba, és rögzítse utazását. Ahhoz, hogy az applikáció számolni tudja a verseny ideje alatt bringával megtett kilométereket, be kell kapcsolni a telefon GPS-funkcióját.

Naviki
  • Naviki
  • Méret: 171.59 MB | Verzió: 3.2109
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

A European Cycling Challenge hivatalos oldalán valós idejű információ található a verseny aktuális állásáról. Az online ranglistán az európai városok és a regisztrált versenyzők kilométereit és az éppen aktuális helyezésüket is megtekinthetik.

Bővebb információkért érdemes elolvasni a MOL Bubi oldalán lévő információkat!

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!