fbpx Skip to content

Ismét két címlapot zsebelhet be az iPhone 7 Plus portré módja. Az Apple olyan szinten jól oldotta meg ezt szoftveresen, hogy komolyabb fotósok is használják tesztre, illetve mint láthatjuk, címlapokra is.

iPhone 7 Plus címlap - portré mód

A Traveller és a bon appétit is egy-egy, az iPhone 7 Plus portré módjával készült fotót használt címlapnak az utóbbi időben. Mindkét képen jól látszik, mire képes az iPhone 7 Plus kamerája, főleg ha alább a nagy képeket megnézzük. A bon appétit esetén pedig jelentősen retusáltak is, de persze ez már megszokott dolog a portré fotóknál.

Az iPhone a fotózás egész folyamatát és érzését megváltoztatja, intimebbé teszi, kevésbé tolakodó és sokkal gördülékenyebb. Olyan dolgot akartunk létrehozni, amihez az olvasóink is kapcsolódhatnak. Ez a technológia teljesen megváltoztatja a kiadói és tervezési iparágak fejlődési irányát. – mondta el Alex Grossman, a Bon Appétit kreatív igazgatója.

 Bon Appetit cover

Nem véletlen választották az iPhone 7 Plus-t, mivel átlag utazó leginkább a telefonjával fotóz, így ezek a képek tényleg közelebb állnak az olvasóhoz. Az új, 1.8-as fényrekeszértékkel bíró optika pedig kevés fény mellett is jól használható, és az iPhone 7 Plus dupla kamerája pedig sokkal többre képes, mint egy átlagos készüléké. A portré opció pedig csak hab a tortán, amit egy egyszeri utazó kényelmesen használhat.

Korábban már írtunk az iPhone 7 Portré módjáról ebben a cikkben. Te használod? Linkelj Instagram képeket, amik ezzel készültek, kíváncsiak vagyunk rájuk!

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment


Add a Comment