fbpx Skip to content

Az Apple az Apple Store appban időnként elérhetővé tesz redeem kód segítségével egy-egy appot, így történt ez most a Panols kapcsán is.

A Panols segítségével bármely panorámaképet három fotóra szabdalhatunk fel, ami aztán egy sort fog elfoglalni a képeink között, vagy feltölthetjük őket albumként is. Hasonló panoráma megoldásról írtunk már korábban, ami szintén ingyenesen érhető el, erre is érdemes vetni egy pillantást: Swipeable – panorámaképek albumként az Instagramra.

Ha nem lenne telepítve a készülékünkön az Apple Store app (figyelem: értelemszerűen nem az App Store!), töltsük azt le az App Store-ból:

[appstore id=”375380948″]

Az Apple Store appot elindítva először menjünk a Fiók (Account) fülre, és ott állítsuk át az országot United States-re (ez csak az Apple Store esetén módosítja, hogy mit látunk, az Apple ID-nk régióját nem állítja át!).

Átlépve a Discover fülre, görgessünk le egészen addig, míg meg nem látjuk az Panols letöltését felajánló bannert, amire nyomjunk is rá:

Az erre megnyíló oldal alján bökjünk rá a Download now for free kék csíkjára. Ekkor az iOS automatikusan átlép az App Store-ba, ahol az Apple Store app által adott redeem kód beváltásához adjuk meg az Apple ID-nk jelszavát, majd nyomjunk rá a Redeem (Beváltás) gombra.

Ekkor el is indul az app letöltése.

A Panols ilyen módon történő, ingyenes letöltésére 2017. május 15-ig van lehetőségünk, az app egyébként 1,99€-ba kerül.

[appstore id=”1061408978″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Az Apple Store progi csak IOS 10-zel megy…
    Eddig simán ment iPad 4-en, IOS 9.0.2-n, most meg kiírja, hogy frissítsek…

  2. @egycsavo: akkor vagy nem töltöd le ingyen ezt az appot az iPadeden, hanem megcsinálod más készülékén a saját Apple ID-dal az App Store-ba belépve, vagy frissíted az iPaded 10.3-ra.


Add a Comment