fbpx Skip to content

Az Apple egy új iPhone típust tett elérhetővé, ami nem más, mint az iPhone 7 (PRODUCT)RED™ Special Edition, tehát piros készülékházzal rendelkező modell.

iPhone 7 (PRODUCT)RED™ Special Edition – nyitókép

Az új típus megvásárlásával támogatod a Global Fund HIV- és AIDS-ellenes programjait, és hozzájárulsz, hogy mielőbb megszülethessen egy AIDS-mentes nemzedék.

Az új modellek belsőleg teljes mértékben megegyeznek az eddigi iPhone 7 típusokkal, és március 24-én 16:01-től kezdődően rendelhetőek meg, 294 990Ft-os illetve 338 990Ft-os induló árral, 128GB-os és 256GB-os kapacitással. (Az árak szintén nem változtak, a korábbi színek is ugyanennyiért kaphatók 128/256GB tárhellyel.)

iPhone 7 (PRODUCT)RED™ Special Edition – 01

iPhone 7 (PRODUCT)RED™ Special Edition - 02

iPhone 7 (PRODUCT)RED™ Special Edition - 03

A termék már elérhető az Apple Store oldalán is: iPhone 7 (PRODUCT)RED™ Special Edition

Az iPhone 7-ről például az alábbi cikkünket érdemes elolvasni: iPhone 7 vagy iPhone 7 Plus: melyiket vásároljam meg?

Olvasd el a hozzászólásokat is

23 Comments

  1. Jobb lett volna fekete előlappal

  2. Ezt valószínüleg elírtátok. Ez mitől “új típus” ? Ugyanaz, mint a 7, csak kivül pirosra festették. Így megtévesztő, mert ugyanazt tudja, mint bármelyik másik 7-es.

  3. JetRed? 🙂

  4. @makimano: eddig nem volt iPhone 7 (PRODUCT)RED™ Special Edition, ami az Apple oldalán is új típusként szerepel, külön aloldala is van.

  5. Hát nem tudom. Egyre több helyről hallom, hogy az AIDS ellenszerét már rég felfedezték, csak nem osszák meg a gyógyszergyárak nyomása miatt. Nem hittem el, de egyik ismerősöm gyógyszergyárnál dolgozott, tesztelték a gyógyszereket és ő mondta hogy tényleg felfedezték már…

  6. @scarabeus: pedig pofonegyszerű, mindössze csak gondold végig logikusan: ha felfedezték volna, akkor borzalmasan sok pénzt kereshetnének az árusításával a gyógyszergyártók, pont ezért ölnek súlyos összegeket a kutatásokba; erre ehelyett most pont a gyógyszergyárak nyomására nem osztható meg – azoknak a gyógyszergyáraknak a nyomására, akik elképesztő összegeket tehetnének zsebre az értékesítéssel? ugye ez számodra is önmagának ellentmondó dolog?

  7. Mindez nagyon hihetően hangzik, már csak az érdekelne, hogy ez miért is jó a gyógyszergyáraknak?

  8. Tudom nem ide tartozik, de valaki tudna nekem olyan lejatszot ajanlani hogyha hallgatok mondjuk egy 2 oras mixet es bezarom azt akkor ujboli elinditaskir onnan folytassa ahol tartottam?

  9. Erre nem képes a beépített Zene alkalmazás?

  10. @Jadeye: Hát én sehol sem találom a magyar oldalon, hogy típusnak írnák. Mutasd meg légyszíves. Modell van, de az rendben is van. Ezek szerint egy ugyanolyan típusú autó, ha más-más színűre van festve, az szerinted különböző típus? Ezt így kell érteni? Mert nekem ez új. A média tele van félrevezető, megtévesztő cikkekkel. Szinte más sem lehet olvasni. Nektek ez nem ismerős? Miért van erre szükség? És kinek?

  11. szep szep, de miert nem piros az elolap is? mert ez igy egy feher iphone, piros “tokban” (illetve ha tokba teszed, tenyleg csak feher lesz).

  12. Halló, Vodahirdetés ez amúgy?

  13. @Jecy: a red.org a Global Fund HIV- és AIDS-ellenes programja. véletlen, hogy a Vodafone színe is piros.

  14. @Jadeye: Hú a rákkal kevertem össze, bocsi. Szóval amit fentebb írtam azt a rák betegségre értettem.

  15. A gyari zenelejátszót ,ha bezárom azt is elfelejti, hogy mit hallgattam utoljára..

  16. Spotify

  17. @scarabeus: arra is pont ugyanannyira igaz, amit írtam, egyszerűen gondold végig logikusan, számodra is egyértelmű lesz, hogy önmagának mond ellent egy ilyen állítás. de ennek már végképp nincs köze a piros iPhone 7-hez.

  18. @Peter Stark: Nekem 3 órával később is ugyanott volt a zene. iPhone 7-en próbáltam aktuális szoftverrel.

  19. Nekem is iphone 7van de ha bezarom az alkalmazast akkor nem jegyzi meg csak,ha kilépek.

  20. @Peter Stark: Nem értelek. Megnyomod a Home gombot és ezzel bezárod az alkalmazást. Nem kell multitaskingból kilőni, mivel ez egy iPhone nem Android készülék. Teljesen jól elvan a háttérben, nem dolgozik és nem is zavar senkit. Az iPhone 7-ben több mint elegendő RAM is van, tehát egyáltalán nem kell ezzel foglalkozni.

  21. Gyonyoru! Ha lesz i8 vagy i8s is ilyen vagy mi lesz 2 eve mulva.. ferfi letemre tuti ilyet veszek. Remelem, nem csak 7-esnek lesz ez a variacio.

  22. Amúgy csak azért ugrott be a voda, mert ha jól tudom van valami RED csomagjuk, amit nagyon reklámoztak, de gondolom annak semmi köze ehhez a kezdeményezéshez.

    Nekem amúgy már az 5Sben is volt elég memória multitaskingra, kilövésre ahogy admin mondta semmi szükség, de ha pontosak akarunk lenni, akkor a Home gomb megnyomása egyáltalán nem bezárás, hanem felfüggeszti a folyamatot és ha időközben a memória tisztítás nem öli meg, akkor ugyanott lehet folytatni, egyébként újraindul az app. Ahogy a tényleges multitaskos bezárás esetén is újraindul, ez teljesen normális.


Add a Comment