fbpx Skip to content

Mindig találkozunk olyan egyedi Apple termékekkel, amiknek semmi értelmük. Ilyenek például az aranyból készült iPhone-ok, vagy a festett AirPods-ok, de hasonló elvetemült változtatás volt az iPhone-ba épített világító Apple logó.

Retro iPhone 7 Plus

A legfrissebb ilyen termék a retró Apple iPhone 7 Plus, mely a klasszikus Apple számítógépre emlékeztet minket, retró logóval. Az iPhone 7 Plus-t teljesen átfestik és módosítják a hátulját, hogy végül úgy nézzen ki, mint ahogy a fenti képen láthatjuk.

A készülék az 1980-as években készült Apple termékeket mintázza. Ára 1899 dollár, tehát közel 550.000Ft jelenleg. Saját készüléket nem küldhetünk és ez természetesen limitált példányszámban készül, amihez egy új, fekete, 256GB-os iPhone 7 Plus-t használnak fel. Természetesen a termék kártyafüggetlen, így a 2-3 hetes szállítás után bármilyen kártyával használhatjuk. Ide kattintva tudjuk megrendelni.

Retro iPhone 7 Plus

Nekem egyébként kifejezetten tetszik, de igazából csak a vitrinbe raknám ki. Annyit meg szerintem ér valakinek, aki nem gyűjtő. 🙂 Valójában nem is az ár az, ami nem tetszik, mert hát ennyi az annyi. Hanem én nem szeretek ilyen-olyan házilag módosított Apple terméket használni – meg valószínűleg ilyen tok kapható is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Csak azért is veszek egy ilyen tokot 🙂

  2. Rendeltem is 10db-ot.. Kíváncsi lennék hány darabot adtak el belőle, bár sosem lehet tudni, a hülyeségnek ma már nincs határa… Egy 50$-os felár még bele is férhet egy ilyen terméknél, de ez azért már elég beteg ár…

  3. Menő, tetszik.
    Ha jó minőségű a festés ( gondolom azért igen) akkor az ár se vészes.

    Tokot is biztos lehet ilyet venni, ahogy M jelzést is lehet ragasztani a 318-ra :D, csak minek?

  4. Ha kiadtam 200- at a sajátomért, ami egy sima iPhone minden nélkül az Apple- től, akkor miért lenne hülye az aki némi csicsáért kb két és félszeresét adja ki.


Add a Comment