fbpx Skip to content

Pár napja írtunk arról, hogy a Spotify elérte az 50 millió előfizetőt, most pedig az Apple adott ki két új reklámot a brit YouTube csatornáján.

Egy ideje már több YouTube fiókkal is rendelkezik az Apple, és ez szerintem szükséges is, mert az amerikai felhasználók valószínűleg nem kíváncsiak a japán vagy kínai vásárlóknak szánt Apple reklámokra. Az angolok vagy meglehetősen sokat használhatják az Apple Music-ot, vagy épp, hogy nem eléggé, mert legtöbbször számukra tesz közzé a cég az ezzel kapcsolatos szpotokat. Így történt ez most is, két videót nézhetünk meg, ami az Apple Music-ról szól.

A felvételekben megjelenik a szolgáltatás, melynél kiválaszthatjuk, mikor és mit akarunk hallgatni, akár offline formában is. A streaming szolgáltatások leginkább talán arra valók, ha épp nem tudnánk, mit szeretnénk hallgatni, csak berakni valamit a háttérbe, hogy szóljon, mint a régi FM rádiós időkben. 🙂 Ezt a funkciót szerintem tökéletesen be is teljesítik, azonban ha már specifikusan előadót, albumot szeretnénk, picit mélyebben bele kell mennünk az alkalmazásokba, és nem olyan egyszerű, mint régen.

Nekem továbbra is a James Cordenes a kedvenc Apple Music reklámom:

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment