fbpx Skip to content

Steve T-S‏ (@stroughtonsmith) egy új diagnosztikai módra lett figyelmes az iOS 10.3 legújabb bétájában. Ez nem az iOS-en belül, hanem egy speciális gombnyomással indítható el – ami azt is jelenti, hogy ha esetleg nem indul el maga a rendszer megfelelően, akkor attól még egy diagnosztikát le lehet rajta futtatni.

Ez meggyorsíthatja az Apple szervizek általános bevizsgálási idejét, mert eddig magát a rendszert is el kellett indítani, adott esetben újratelepíteni, és utána lehetett csak a hardveres és szoftveres diagnosztikát lefuttatni. Nézzétek meg az alábbi videót!

Ahogy a videóban is mutatja a srác, iPhone 7 esetén a két hangerőszabályozó gombot kell nyomva tartani, miközben kábelre dugjuk a készüléket, korábbi típusokon pedig a hangerő növelése és Home gombokat. Ezután elindul a diagnosztikai mód, amivel az Apple szervizben lévő készülék adatokat küldhet az Apple-nek:

 

Természetesen mi ezzel semmit sem tudunk kezdeni, mivel az Apple szerviz szoftverére is szükség van, hogy megkapjuk az adatokat.

 

Mindenesetre én kifejezetten örölök, hogy így még rövidebb idő lehet a szerviz. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Van viszont field test mode, tárcsázón kell bepötyögni az alábbit, majd hívás:
    *3001#12345#*


Add a Comment