fbpx Skip to content

A méltán híres Billboard magazin februári címlapján most nem egy átlagos fotó szerepel, pedig teljesen annak látszik.

Miller Mobley a Billboard magazin fotósa, és a februári számnál nem csak egy Canon 5D Mark III vagy Mamiya fényképezőgépet használt, hanem egy iPhone 7 Plus-t is. Pontosabban erre kérte meg a magazin, hogy próbálják ki, milyen élesben az iPhone 7 Plus portré módja. Ahogy láthatjuk is, elég jól vizsgázott a készülék. Természetesen azért a retusálás itt sem maradt el, de meg nem mondanánk, hogy ez nem professzionális készülékkel készült.

Az iPhone 7 Plus készülékkel mindenki készíthet professzionálisnak tűnő portrékat, nem professzionális felhasználásra. Miller annyit mondott még, hogy egy dologban természetesen verhetetlenek a nagyobb gépek, az pedig a szenzor. Az iPhone-nál sokkal jobban meg kell világítani az alanyt, hogy az később használható legyen mondjuk egy címlapnál, vagy egyáltalán nyomtatott formában. A retusálás is sokkal több munka ebben az esetben.

Itt a Szifon.com-on mi is teszteltük az iPhone 7 Portré módját ebben a cikkünkben: Kipróbáltuk az iPhone 7 és a 7 Plus kameráját, és a 7 Plus új portré módját.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment