WWDC17 június 5-től 9-ig San Jose-ban: iOS 11, watchOS 4, tvOS 11, macOS 10.13

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már múlt évben is meglepően korán kitette az Apple a WWDC időpontját és helyszínét, de ezt idén most sikerült túlszárnyalniuk, több okból is.

Egyrészt az előző évi áprilisi beharangozás előtt most hetekkel korábban megtudhattuk az idei időpontot – másrészt pedig az eddigi években már megszokott San Franciscó-i Moscone Center helyett az idei esemény visszaköltözik a 2003-ig megszokott San Jose-ba. Az idei WWDC-n pedig megtudhatjuk, hogy mit várhatunk majd az ősszel megjelenő iOS 11-től, a watchOS 4-től, a tvOS 11-től, és a macOS 10.13-tól is.

A WWDC helyszíne a San Jose-ban található McEnery Convention Center lesz, ahol Phil Schiller elmondása alapján továbbra is a már megszokott 5000 fejlesztő és 1000 Apple mérnök lesz jelen.

A WWDC-re a jegyvásárlási lehetőség idén is sorsolásos alapon megy majd, amihez a regisztráció március 27-én, hétfőn indul, helyi idő szerint reggel 10-kor (10:00 a.m. PDT), tehát magyar idő szerint este 19:00-tól.

A regisztrációhoz és a későbbi jegyvásárláshoz most is szükséges az, hogy a regisztrálónak érvényes fejlesztői profillal kell rendelkeznie, aminek már a mai napon, magyar idő szerint 14:30 (5:30 a.m. PST) óta élőnek kell lennie.

A jegyek ára változatlan, és a véletlenszerűen kiválasztott fejlesztők Apple ID-hoz társított bankkártyáit az Apple a kiválasztáskor automatikusan megterheli a jegy árával, ami 1599 USD, illetve az annak megfelelő összeg a helyi pénznemben.

Ne maradj le a WWDC17-ről, kattints ide, hogy hozzáadhasd a naptáradhoz!

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Hát remélem jobb lesz mint az ios 10…

  Ez a két oldalas CC, kerekített notifkációk (és ugye nem ad semmi infót csak ha megnyitod), zenelejátszó szerintem szr az ios 10ben

 2. @Jadeye: Deviza és valuta[szerkesztés]
  A két fogalom nem azonos.

  A valuta valamely ország (országcsoport) törvényes fizetési eszköze egy más ország fizetési forgalmában, annak fizikai megjelenési formájában.

  tehát például Magyarországon valuta egy USA-dollár bankjegy, vagy az euró magyarországi bevezetéséig az eurós papírpénz, maga a kézzel fogható bankjegy vagy az érme.
  A magyar forint bankjegyei és érméi nem Magyarországon számítanak valutának, hanem más országokban.
  A deviza ezzel szemben valamilyen valutára szóló követelést testesít meg, ez egy nemzetközi elszámolásra szolgáló fizetőeszköz,

  így például deviza Magyarországon a dollárra szóló banki betét, folyószámla, utazási csekk, utalvány, átutalás, hitellevél és a dollárra szóló értékpapírok.[1]
  A deviza és a valuta árfolyamai is különbözőek. Tipikusan a valuták vételi és eladási árfolyamai között nagyobb a rés, mint a devizák esetében. Ezt a készpénzkezelés extraköltségei magyarázzák. Egy adott napon például így alakulhatnak a deviza- és a valutaárfolyamok:

  azaz: ha készpénzzel fizetsz, akkor valuta, ha utalsz, kártyával fizetsz stb. akkor devizával fizetsz.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!