fbpx Skip to content

Korábban írtunk arról, hogy a jelenlegi LG monitorok Wi-Fi router közelében nem működnek megfelelően, vagy egyáltalán. Ezt számos vásároló tapasztalta, így végül nem hivatalosan, de az LG is válaszolt erre a kérdésre.

Az LG megtalálta a hiba okát, egy speciális lemezzel eltakarják, árnyékolják a hardvert a monitorban, ezzel megelőzve a problémát. Ez persze azt jelenti, hogy az 5K-s változatból jelenleg nem éri meg vásárolni, illetve az Apple is már 5-6 hétre ígéri a szállítást: úgy tűnik, hogy ők is megvárják már a következő szállítmányt. A jelenlegi LG UltraFine 4K 21,5 monitort ez a probléma nem érinti, és korábban már mi is kipróbáltuk ezt a terméket.

Akinek már van 5K-s LG monitorja, érdemes felkeresnie az Apple-t, hogy garancián időn belül cseréltesse – de ez persze egyben azt is jelenti, hogy további 5-6 hétig nem fogja tudni használni monitort, mert nem szállítanak.

Ettől függetlenül, ha valaki most 5K-s monitort keresne, akkor elég jó vétel lehet később az LG monitora, bár az ára nem éppen annyira baráti. Nézzétek meg az alábbi teszt videókat:

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Ezek kizárolag csak MacBook-al jók? Vagy lehet pc-hez is csatlakoztatni? Mert tervezek monitort venni, és ez az 5k-s nem lenne rossz! Vagy van ennek pc-s alternetívája?

  2. @Put2: Ha tudja a géped a Thunderbolt 3-at akkor igen.

  3. Sziasztok ! Szerintetek hol tudnek ilyen monitort venni ? A 21.5″ verzio erdekelne.. Az Apple oldalan nagyon hosszu az atfutasi ido, es gyanitom hogy nem is epp a legolcsobb..

    Macbook Pro 2016 13″ -hoz szeretnek kulso monitort. Vagy inkabb vegyek egy sima HDMI -s monitort ?

    Mi a velemenyetek ?

  4. ef-dani: nem tudja, de most találtam egy helyet ahol lehet venni PCI expess-es Thunderbolt 3-at. Akkor van esély rá! .. ????


Add a Comment